Off: Mol is rendesen kifogott most rajtad, látványosan eltűntèl, trollokat eteted is ezzel rendesen.. Nem a te időszakod ez, maradhatunk ennyiben. Kitartás
Próbálok napizni majd az esésben és aznap zárni. De 45000-nél én már veszek és majd 44500-nál megint ha addig lemegy. 45300-nál most már szerdán vettem mert 4 napig minuszban zárt és ma 46500-on eladtam mind. Kemény napok lesznek!
Amit én tippeltem (magamnak is) 44000 alatt várom a "C" alját. De lehet hogy mélyebb is lehet. Hogy utána mi várható (szeptembertől második felétől ) meg nem látható. Amit érdemes nézni, hogy mikor vesz megint SRV-t. Most kb ezek tudják felhúzni az árfolyamoz illetve az újabb long certik, amíg meg nem telnek (pár napig) megtámaszthatják az árfolyamot. De úgy látom az utolsót long certit már halva született.. Sőt korrekciós időszakban a long certi nagyon kockázatos. A shot-nak van hátszele ilyenkor. Erre a negyedévre (Q2 miatt) már nem érdemes hatalmas long hullámokra számítani. Két korrekció közötti emelkedését (mit pl a mai "B" hullám) elég nehéz kiszámítani. A longal a SRV-t érdemes megvárni) .
A mai napra tényleg nem számítottam.. Ma már a "C" korrekció indulását tippeltem tegnap mivel elérte a korrekciós szinteket amiket vártam . Hétfőn reggel 2 napos "B" korrekció tippeltem de hétfőn elérte mind két szintet (38%Fib: 46080 és a 50%:46320) és hogy már nincs több ebben "B"-ben felfelé. A pozitív befektetői hangulat miatt ma délelőtt 2x megpróbálták a következő 46800-as szintet, amire nem számozottam, tegnap de ezek szerit a bikák is megijedtek a 78%fib szinttől és délutánra a csorda lecsorgott a "bizonságos" 62%Fib szinre.. lgy lett ma a doji gyertya.. A bikák tegnapi magabiztos szinutugrásai az elvárt 2 szint után eltűnt, amikor 78% lécet (korlátot) meglátták . A második után már én is megrázattam egy "kisvaknyi" shortot, de holnapi napi megerősítést várom . Jelen pillanatban most az ""B" korrekció csúcsa is ez. Holnap szerintem már az eredeti forgatókönyv szerinti "C" korrekció indul. A mai Doji leginkább egy Graveside Doji (Sírkő Doji), ami szintén a lefelé irányt jelzi holnapra amit a technikai elemzést is (önmagában egyetlen gyertya még nem garancia a fordulóra). Pozitív fundamentális hír nem jött, ami elérvényteleníteni tudná a "C"-t. Ha reggel már alacsonyan nyit lehet nyitni a shortokat, a "C" elég hosszú lehet ("A" hossza hosszához mérhető (2000) és időben is oda vissza csapkodó és oldalazó cikk-cakk. A végét én a (4) hullám szintje körül várom (44.000) jövő hétre.. .
Ezt a napot simán ki lehetett volna hagyni.. Holnap ugyanott folytatja ahol hétfőn abbahagyta.. Egy doji a hétfői zöld bikagyertya után tegnap még magabiztos a bikák bizonytalanságát mutatja. Legalábbis a további iránnyal kapcsolatban, Fel vagy Le? A bikák menyéték a felfelé irányt és visszajöttek ugyanoda ahol tegnap voltak. Akkor inkább holnap a lefelé mennek? Meg is nézem mit mond a gyertyajóslás erről az alakzatról...
egy tökéletes doji lett.46480 Open == Close Rajzoltam egy naposat. https://kephost.net/p/QJcOWsNU2PXFITp4Z_Xy9g.png Pihi day, Holnapi tippmixet rárajzoltam. Ha tévedtem,akkor inverz kalapács, és jön vissza a sáv aljára.
46410 a tegnapi max. ez felett nyitott GAP-el, amit visszatöltött, majd emelkedett, nap végén meg korrigált. Mindig lesz ilyen, egy dojiban zár kb. de megtartotta a tegnapi 46410-et. Egyelőre. Ha erőre kap, akármitől, akkor a doji előtti napot lemásolja, így alkot egy zászlót, ami még logikus is, mert holnap jön az új certi, hoz egy kis friss likviditást, manát, long pumpát, ideális esetben. Spekuláció.
OTP részvényesek ide!