Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
NagyPe
NagyPe ma, 16:09
Előzmény: #1335850  error
Ennyi volt a kötési ár és a korlát ár közti különbség. Technikai kiütés volt 0:00-kor. Gondolom van erre lehetősége a kibocsájtónak. Ezt jelzi a rendszer, de mint már mások is írták, kereskedés nem volt benne. 
Maradványértékes kereskedés2026.08.18. 00:00 » 2026.08.18. 00:00
JokerWizard
JokerWizard ma, 09:20
Előzmény: #1335852  Uhura
Nem is a kornét üzenet a lényeg, hanem inkább a "jelenség". Egy hiperaktív social media tartalomgyártó "celeleb" politikus prototípusa. Lehet hogy "hülye" és a legtöbben lehet hogy ezt gondoljál róla, de mostanra vált  a világ ; a technológia, a social media olyan erős  hatalmi tényezővé (minden mást háttérbe szorítva)  , hogy az "új politikus típus" aki ezt profin kezeli minden más csatornát el tud nyomni..  Még ha "troll" is de tényleg profi troll .. "Profizmuson" azt értem,  hogy nem lehet megkerülni, bezárod az ajtód és bejön az ablakon és minden csatornán. A hírek nagy része már (itthon is) a social media kommentekről szól, hogy mit postolt az X-en.  Bevallom én se olvasom, sőt már a jelenlegi social mediát is toxiusnak tartom és inkább kizárom az életemből.  Viszont a ha a környezet nem zárja ki, sőt  social media terjedésével egyre kevésbé lehet kizárni. Sőt szerintem most van az hogy már a "piac" se tudja kizárni egyre jelentősebb "tényező" lesz. Elmúlt az a világ ahol Nixon vasárnap este televíziós beszédében felfüggesztette a dollár aranyra való átválthatóságát, de hétfőn a kerekedőnek még be kellett menni személyesen és lereagálni a hírt; aranyat eladni, részvényt venni, dollárt shorolni, több nap vagy hét volt mire berázták.
Már szerintem az van most, hogy ezek az "X" bejegezések már nem is tömetnek van címezve.. Még a szóhasználat is olyan, hogy kerekedő A.I.  aki "olvassa" nehogy félreértse és a megfelelő gombot nyomja meg a "buy" és a "sell" közül és 2 perc alatt váltanak a trenden mire a "húsvér" brókerek még fel sem ébredtek, aztán a korrekciókat már ők csinálják később.  Míg a sajtónak több nap és tények ellenőrzése kell, a kereskedőknek is több idő mire reagálnak egy hírre. addig   egy "X" posztban bármilyen hülyeséget írhatsz a robotok reagálni fognak rá azonnal .. (persze néha bombázni is kell meg a tények is számítanak néha, ezek a posztok már a A.I. robotoknak  szólnak  ) 
Uhura
Uhura ma, 08:05
Előzmény: #1335847  JokerWizard
Ha csak azt számoknánk hány x üzenet volt amiben irának vége, tuti vége, isten bizony kibebaszottul vége .... már önmgában a faszság indikátor lehetne. Amire az olaj reagál. 
Uhura
Uhura ma, 08:03
Előzmény: #1335849  Lizi
De most összintén ez valami óriási baki, hogy ezzel a rossz adattal kértek engedélyt és már nem lehetett javítani vagy szándékos ? Mert vicces, hogy mindenki "látta" aki ezzel foglalkozik, hogy itt valami bibis .... 
error ma, 08:01
Előzmény: #1335849  Lizi
Igen, én is így gondoltam (kezdőként) de alább azt írták, hogy ennyiért vették vissza. Akkor ha jól értem, el sem indult a valós kereskedés, de elméletben 11K-n vették vissza a ki sem bocsájtott részvényt?
Lizi
Lizi ma, 07:44
Előzmény: #1335848  error
Papiron igen, de mivel a kereskedés el sem indult, igy egyet sem adott el, és egyet sem vett vissza.
Már aznap irtak itt ketten is, hogy erdeklidtek telefonon az erstenel, es azt a valaszt kaptak, hogy nem indul a tl122 kereskedes a rossz korlat ar miatt.
error ma, 07:25
Előzmény: #1335846  Naras
Akkor (ha jól gondolom) a kibocsájtáskor cca. 4K-s certit 11K-ért vette vissza a bank?
JokerWizard
JokerWizard ma, 07:18
Van van már tőzsde meteorológia , akkor nem érdekes, de ha nincs akkor ki kéne találni.. A piaci hangulat, mint az időjárás  már vasárnap reggel is látható? Ha hétfő reggel "esik", akkor a részvényárak is esnek, kivéve az esernyő és esőkabát részvények...
A befektetők hangulatára háborús helyzetben a leginkább a háború. "Ha borús" (háborús) idő van, akkor esni is fog (a részvények ára). Kivéve azokat a részvényeket , akik a "borús" (háborús) időben esernyőt (fegyvert) gyártanak. Szóval azt érdemes megállapítani, hogy kezd-e már tisztulni az ég jövő héten, vagy inkább még jobban beborul. Ha alapból borús a helyzet, akkor már is javít a hangulaton ha már kicsit javul a helyzet és már legalább nem villámlik  (dörögnek a fegyverek). Hangulata itt sem  az "abszolút" állapot, hanem a "változások"  hatnak. Majd a + változások miatt elinduló pozitív várakozások. Nem eshet örökké és ha már kibukkan a nap a néha a felhők mögül  már annak is  örülnek a befektetők.. 
 Milyen idő várható hétfőn..  milyen tőzsdei időjárás várható?
A múlt héten egész végig eset. Csapadék mérő helyett itt az "olajárral" lehet mérni menyire eszkalálódott a borús időjárás és meddig és mennyi eső esett . Augusztus 5 óta  több mint 2 hete telik esőmérő olajár  indikátor: 76-ról  felment a hétvégére 95mm ig ,  elég  csúnya borús idő volt augusztusban.
Mitől várható változás a most még trendszerű esőzésekben ? Ha az olajár háborús indikátor és egyben a háborús cél is, az Brent olaj duplán az. Ráadásul ez "future" piac, amit a magyarok kicsi hülyén határidős piacnak nevezünk pedig itt a "jövőt" áruzzuk be, nem a jelent, vagyis most az "októberi" olaj árakat, mivel a szeptember már lezárt hónap (2 hónappal előre időben). Sőt a jövő hét elején (27.én)  már az októbert is lezárják és novemberi jegyzés lesz. Novembert viszont már meg is tudjuk nézni amire majd forgatják (rollover) az októberi lejáratokat, már ott folyik a kerekedés, csak még nem olyan nagy volumenben . Sőt már decemberi jegyészét is meg tudjuk nézni, vagyis azt mire számít a piac 2 hónap múlva.. Ha a háború folytatására, illetve eszkalációra akkor a novemberi és decemberi árak még magasabbak lesznek. A decemberi olajár beárazza az eszkalációt.. Ha fordított a reláció, vagyis minél későbbi lejáratok egyre olcsóbbak akkor a kerekedők hosszabb távon (2-3 hónap)  már békét árazták be, vagyis ők lesznek az igazi "időjárás" jelentők  hosszabb távon.  
Lássuk az adatokat  :
 Oct26 93.6
Nov26  92.22
Dec26 89.37
Jan27 87.28 
Feb27 85.47 
Csökken trend hosszabb távon.
Mivel éppen most lesz a hónap váltás Okt-nov ezét nem mindegy hogy milyen pozíciót van. Az olaj shortokat már a múlt héten letárték (akinek volt esze nem hagyta a honapváltásig halogatni) és a longokat pedig folyamatosan nyitották. Mivel az utolsó hétvége van 27-. ig és ma nincs olajpiac ha miden így marad akkor nem lesz válás, a jelenlegi helyzetet már a 94 dolláron berázták, a finomítók is bepánikoltak és kötötték a 90 feletti kontratusokat, az öböllezárás hírére. Kb ez az legjobb hétvége a trénfordulónak. Kevés idő van már 27-ig valóztatni és most már a long kerülnek kényszerhelyzetbe ha "hirtelen" ma megindulna a forgalom. Még az is lehet hogy Tump is megjácca' a mivel a november már backwardation, alapból esni fog a rollback után.  Elég egy reggeli X bejezés: "közel a tűszünet.. Teherán megfutamodott.. bevált a fenyegetés  "  
https://www.ice.com/products/219/brent-crude-futures/data?marketId=6018445
Naras szombat, 22:33
Előzmény: #1335841  error
Bevezették, majd visszavonták, ha jól vettem ki, és maradvényértéken visszakaptad, de ebben az esetben a maradványérték gondolom nem 1000Ft volt. Jah, ahogy Uhura írja is, 11000Ft - on vették vissza.
JokerWizard
JokerWizard szombat, 20:17
Előzmény: #1335834  JokerWizard
Csártom, csártom mond meg kérlek,
Vegyek OTP-t a jővő héten?   
Úgy látom az "A" koorekciós hullám átlepte az 50% fib szintet. : 45700
Ez pontosan egybe esett az 1 csúcsal (az nincs a képen). 
h4-es idősíkon látszik hogy a hogy a 62% os fib támaszt  közelében is járt (45300) , az utolsó négy órában már eltávolodott de  végén a záróban pont be is állította 62% szintet.. Hétfőn pont a 62% szintről indulunk.. A nyitó már úgy elönti hogy felette nyit (vagy alatta).. Ha alatta,  akkor megy tovább az "A" korrekció (sárga). Viszont teljesen tankövi a 62% szint.. A zárón sem akarták már ez alatt eladni. A napi kereskedés alatt  (utolsó 4 óra) a bejebfektetők (egy része)  már elkezdte  venni (ezen a szint felett már megjelentek az új bikák). 
 Kb egy jó hangulatú kereskedési nap kell és akkor ez is lehet a A "korrekció"  alja is.  Innen fog indulni a "B" emelkedő korrekció, amit "A" korrigálja (felfelé).. Persze azzal a feltétellel hogy az "A" már véget ért ami még hétfőn meg kell erősíteni.. A "B" korrekió alapja pedig a "A" teljes hossza vagyis a [ 45300 - 47300 ]. Pont egy 2000-es range.. Az közepe pedig egyértelmú ennek is... 
A "B" még nem az új impulzus hullám ... Nagy reményeket nem érdemes és nem szabad táplálni a 52000 árfolyammal kapcsolatban, a "fekete leves" a "C" korrekcióval jön el. A "B" csak egy sima megkönnyebbülés az "A" esés után (aminek még nincs vége). Benne van a képben (diagonális szerkezet) hogy az A-B-C hullám fog átmenni egy lefelé mutató csökkenő impulzushullámba és akkor ez már trendforduló is lesz egyben.. 
Kb a kérdés hogy mennyi volt túl hypeolva a rekord  árfolyam, és hogy milyen mélyre és milyen hosszan tart a korrekció.   Az napi  RSI  35 körül van , már inkább vételek felé áll...  vagyis 62% körüli szintet jelzi (gondolja)  támasznak. .. 
https://ibb.co/SwQP5M56
JokerWizard
JokerWizard szombat, 19:27
Előzmény: #1335836  Uhura
 Megnéztem ma már a zárfolyamot.. most úgy látom hogy a "A" korrekciónak sincs még vége, és korán adtam el a hét elején a shortot. Az hogy hol lesz a "C" alja az a két előtte lévő (A) és (B)-től is függ. Bizonyos szempontból a korrekciót könnyebb "megjósolni. Itt (majdnem)  mindig 2 érték között lesz a korrekció alja, mivel minden korrekció egy impulzus hullámot korrigál, pont az amit éppen korrigál (vagyis az előzőt). Az előző hullám vége lesz a korrekció kezdete. Mivel a teljes impulzus hullámot kell  azonos idősíkon korrigálni, ezért a korrekció alapja alapja maga hullám magassága. Szélsőséges esetben akár a teljes impulzus hullámot is korrigálja (100%), de itt jönnek a képbe a  Fibonacci-visszatérési szintek. Bár az 50% nem Fibonacci szám, se a legtöbb esetben az A hullám a teljes trend 50%-ig lemegy. Jobb esetben pedig ennél levesebbet, amikor a trend nem volt extrém módon túl-hypolva. Az 50% pedig inkább   pszichés határ, mivel felezni mindenki tud, és az van mögötte mint a lerázásnál a boltban. 50% leárazás esetén más jóval többen gondolák hogy "megéri" megvenni (bármit is), mert úgy gondolják, ennél több lerázás (korrekció)  már nem lesz. Ha valaki csak arra vár hogy úgyis lesz 50% korrekció és majd akkor beszáll, azért esetek több mint felében csalódni fog, mivel megáll 38.2% . Ha pedig 50%nál nem áll meg akkor a követő szint a 62%. Ezért mondtam hogy "könnyű"  a két érzék között lesz az esetek 80%-ban (38% és 62% között marad) és tényleg úgy működnek mint a korlátok.. 38%ig "tuti" "lekorrigál". A következő következő támasz a 50% ahonnan már az esetek több mindet felében visszapattan, ha meg áttöri akkor 62%ig már el is megy... 
 Ja igen... Ez még csak az "A" hullám. Mivel most a teljeles (1-5) rendhullám véget ért a Q2 jelentésnél azért jön A-B-C korrekció amit után jó esetben kezdődik az újabb trend.
Az "A" hullám csak az előtte közvetlenül előtte lévő (azonos idősíkú ) korrigálja vagyis (4-5)  hullámot. A "C" lesz ami majd az egész (1-5) hullámot fogja (az lesz a nagyobb), de attól függ milyen mélyre ment le az "A" és meddig korrigált vissza a "B". ezért a "C" most csak olyan szórással lehetne megmondani hogy nem is érdemes.. Mindjárt csinálok egy chatrot is ha már belenéztem. Ez csak "elmélet".. A chart után már lefodítható számokká (arfolyamokká)
error szombat, 19:26
Előzmény: #1335842  Uhura
A MOL TS44-ről tudtam, ott 5.005 volt a korlát ár, ami teljesült is a múlt héten. Nekem 47-es van, de ha így folytatódik még az is veszélybe kerülhet...Van MOL részvényem is, 5-6 éve gyűjtögetem cca. 2.2K-s átlagom van, de most már jó kicsit "sok" amit menetel, főleg, hogy amúgy sortolom...
Uhura
Uhura szombat, 19:07
Előzmény: #1335841  error
Nem tudom 4 napja jött értesítés az erstétől 3 db certi lett kiütve az egyik az otp tl122-es volt. Nyugi én sem vagyok ceri mágus. 
A lévél taralma: 
TickerDevizanemAlaptermékMaradvány-
érték
Maradványértékes
kereskedés indul
Maradványértékes
kereskedés zárul
EBEURBUNDL51HUFEuro Bund Future1822026.08.18. 12:452026.08.24. 17:00
EBOTPTL122HUFOTP Bank Nyrt.110002026.08.18. 00:002026.08.18. 00:00
EBVWTL32HUFVolkswagen AG1822026.08.18. 00:002026.08.18. 00:00
Bővebb információ a kiütésről weboldalunkon.
error szombat, 17:38
Előzmény: #1335840  Uhura
Mivel cca. 1 hónapja foglalkozom csak certikkel, kérlek tudd be ennek a kérdésem. Úgy tudom, a TL 122 be sem lett vezetve, nem lehetett vásárolni és így nem is érhette el a korlát árat. Akkor hogyan kerülhetett kiütésre olyan termék, ami hivatalosan be sem lett vezetve?!
Uhura
Uhura szombat, 16:34
Előzmény: #1335838  error
Nekem 4 napja jött levél az erstétől hogy a tl122 kiütésre került maradvány érték 11k. 
Mondta is magamban Lou nak igaza lett mert kiütötték mind a szél. 
Uhura
Uhura szombat, 16:29
Előzmény: #1335812  ktamask
Hát szerintem a tankok kb 100-on 100-at esznek. De már kb 25 éve voltam katona lehet rosszul emlékszem. 
error szombat, 16:19
Előzmény: #1335835  Uhura
Igen, a halott befektető a jó befektető, aki nem ugrál ki-be 😀 A BTC-nél állítólag a sortosokat szórták ki, azért volt ez a felpattanás, lehet tényleg így volt, ha visszamegy pár napon belül akkor igaz lehet. Az OTP továbbra is longos sztem, 44.5-45 alatt jó vétel, ha bízunk az 50K körüli árban, TL110-ből még veszek, ha lesz. Minden pénzem én sem ide tervezem azért, nézegetek, az Mtelekom és a Richter valamint az ANY amit csipegetek, valamit ugye kell venni, mert nem bírok én sem a véremmel 🤷‍♂️ Azért lehet nagy szerencse pár embernek, hogy nem jött ki az OTP TL122 certije cca. 43K-s korlát árral...
Uhura
Uhura szombat, 16:18
Előzmény: #1335836  Uhura
Ez lemaradt: Meg jó pihenést.  Meg detoxot. JW
Uhura
Uhura szombat, 16:15
Előzmény: #1335834  JokerWizard
Hova várod a nagy C korrekció árat? Mennyire gondolod nagynak a mostani korrekciós sorozatott hol talàl ajat , mert az 50%-nekem nagyon erős . 40k körül van egy eleg erős támasz zóna ebben ha nem akkad el akkor kb serül a hosszútavú long és újra kell írni a célokat. 
Uhura
Uhura szombat, 15:58
Előzmény: #1335827  error
A vicces az, hogy sorban likvidáltam a BTc pozikat még szerdán azt hiszem, meg minuszos szarokat szépen kivágtam pl Cardano pakkot.
Erre b.... rallyzott a btc meg a cardano meg minden kripto szar. 
Van egy srac akinek nézem az elemzéseit a TW-n Execavo , meg olvastam , néztem mondom értem mindenki várja 35-50k közé , van benne valami igazából úgy voltam nincs energiám a piros minuszokat nézni bár most úgy vettem btc hogy 3-4 évig nem nyúlok hozza bármi is lesz de mondom most még annyi minusz kösszi nem. De F voltam es jött a Super Marió és levert a kalapácsával. 
Eközben a réz végre jelentős pluszban van, az arany is szépet ment, a co2 is kezd éledezni megint neki megy a 81-nek , vagyis azt érzem zöldülünk .... jelen helyzetben én azt merném mondani gappal nyitunk hétfőn otp, mol, talán richer is. Mert vége a pihinek kezdődik a broki szezon. Pedig tudom esnie kéne de most ez az érzésem, semmilyen technikai, vagy funda érvem nincs. 
Ha esik akkor 45.3-5k ig várok ha beüti 44k körül vennék kb elöször egy kis kereső pakott ha tovább esik akkor és leüti a 43.8k at akkor megvárom 41.5 ig leviszik-e, ha ott megáll akkor 41.5k körül egy nagyobbat, ha átvisszi akkor várok, megnézük hol az alja és az visszapttanásban 2-3 pakkal 2-5m lépésekben, ha visszaforduln akkor 41.5k-tól 500 ft árközökkel 44 ig töltenék 5 lépésben kb 5-10 misis pakkokkal. Innen mehet ameddig lát, kiszállási pont 50k körül.  Ne vennék többet 50 m-nél , mert ígyis már magas az egyedi részvényes pakkom. Ebből lehet 10 m-el certibe raknék ha van rá esély meg ha még lehet kapni. 
Kicsit lehet félre vonulok aztán ha végetért a nyaralas novemver végén ráveszem magam és elkezdek kicsit mélyebben foglalkozni az elemzéssel mert azt érzem legalább a veszteségeket csökkentené és biztosabbá tenne, hogy ne ugráljak ki be mibd az elmúlt 1 hónapban. 
JokerWizard
JokerWizard szombat, 15:39
Előzmény: #1335833  maldiv
Szabadságon vagyok.... Nem követtem semmit se a digitális detox alatt. Szerintem még ma se néztek se chatokat, se hírportálokat csak ide..  Max vasárnap este elég belenéznem hogy képben legyek a hétfői és jövő heti tőzsdeképpel, ha hétfőn úgy döntök hogy tőzsde nap lesz. Aztán lehet hogy szeptemberig méregtelenítek, és majd az uborkazseton után mérgezem magam tovább mentálisan. Ez az a fórum is annyira beteg, hírek is, ez az a világ már csak ilyen és ha pénzt is akarok keresni ebben a cudar világban kell. Még kedden eladtam a OTP shortomat amit még a Q2 után vettem. Bár alapelv h napizáshoz használok csak certiket és nem  nem viszek  nyitott pozíciókat másnapra az overnight risk miatt.  De a "remek" Q2 után kivételt tettem az OTP-vel és tartottam keddig, egy mert komolyabb korrekció már a levegőben volt és ennél jobb alakalom mint ez a Q2 nem is lehetett volna. Amikor kedden néztem OTP-t a Q2-al volt van (lesz?) vége az utolsó Elliot (1-5) trendhullám 5 csúcsával és az A-B-C korrekció van... Az "A" korrekció végén adtam el (legalábbis a saját  technikai elemzésem szerint ). Elvileg most jön a teljesen kiszámíthatatlan (B) korrekció ami simán visszatesztelheti az (A) korrekció 50% is.. Néha olyan hamis a (B), hogy akár új impulzus hullámnak is nézheti aki be akar becsapódni, ,vagy magát becsapni szóval csak okosan a "long-okkal" mivel az igazi korrekció : (C) ez elég húzós lesz.. Amikor eljutunk odáig (nem most lesz) akkor a C alján  tervezem venni a sajt portfólióba újra betenni,  és a Molt is kidobtam 4400 körül (elég korán), napi shortal próbálkoztam azóta vegyes "sikerrel" ,  ott is érig már egy komolyabb korrekció. A portfóliómban egyedül Richter van (júliusi vétel). 
maldiv
maldiv szombat, 14:28
Arany ezüst btc spekák szép pluszokat tesznek most zsebre. Jó látni hogy valamivel lehetett keresni. Joker, te nyomatod őket?
Solar976
Solar976 szombat, 10:54
Előzmény: #1335829  Jack
RSI és boli alapján emelkedés is lehet.
Macus
Macus szombat, 10:13
Iran grants Iraq permission for its oil tankers to pass through HormuzIran has granted Iraq permission for a number of its oil tankers to pass through the Strait of Hormuz, according to Iran’s official IRNA news agency.
Szoval iraki olajtankerek mentek at a szoroson 
Macus
Macus szombat, 07:47
Előzmény: #1335829  Jack
Meg az usa bankok is. Szoval passz mi lesz hatha a tata is mond valamit
Jack péntek, 20:27
Zöldben zártak az európai tőzsdék. Lehet csak oldalazni fogunk hétfőn.
Macus
Macus péntek, 15:45
Ennyit az olajar csokkenesrol nar emelkedik … hetfo nem biztos jogy szep lesz ha trump bem kond valamit , marpedig bem mond mivel hetfon jonnek a szankciok reszletei
error péntek, 13:24
Előzmény: #1335825  Uhura
Amúgy az legalább annyira érdekel, hogy a BTC mitől ment ennyit hirtelen? Lehet pár bennfentes már tud egy várható kisebb-nagyobb tőzsdei bukfencről  és menekiti a pénzét alternatív termékekbe?! A jövő hét sztem nagyon érdekes/tanulságos lesz néhányunknak...
error péntek, 13:09
Előzmény: #1335825  Uhura
Üdv! Eddig 43.5-44 körül volt, de ezt nagyban felülírhatja a vén Trampli hétvégi esetleges nyilatkozataival. Ha ilyen nem lesz és az olaj is visszamegy 90 alá akkor a fentiek. Ha nem megy vissza és sárgafej sem csitúl, akkor mozi, és kis tételben próbálom megvenni az esést. Ennyi, te hogy látod perpillanat?
Uhura
Uhura péntek, 13:00
Előzmény: #1335803  error
Neked mi a célárad a jelen korrekcióban? Hol lesz az alja?
Uhura
Uhura péntek, 12:30
Előzmény: #1335819  Macus
Már nem ilyen egyértelmű a szamuráj kötvények korának vége, azokat az idősek tartották akik a 60-80' -as felfutásban a tartalékaikat ebbe fektették, a mai fiatalok már nem. 
A kérdés, hogy a bankok-e a lék vagy az államadóság. Mert igaz hogy egy kamat emelés nőveli a finnanszítozási igényt az államadóságon de csökkenti a repoban meg a akviziciókban. Közben a yen erődlsödése rontja a kivitelt , javítja a behozatalt ... közben a hosszú futamidejű hitelek kamatai nőnek ,ami fékezi a lakáshoz jutást és a fejlesztéseket mert csökken a hitel fedezett vagyis ez egy sokszereplős story amiben amerika is érfekelt mert carry trad nélkül azért szép profit csúszik ki,miközben az államadóság finnanszírozás is megbicsaklik. Ha ma van achilesze a világ tőzsdei spekulációjának akkor a 3 közül az egyik ez. 
dniel
dniel péntek, 11:34
Előzmény: #1335822  Macus
Ha meg szamolod a kontraktusok számát teljesen atlagos söt magasabb mint pl tavaly oktoberben amikor mar elvileg javában dolgoznak a brokik.... A robot celjait is az ember hatátozza meg... ö csak erzelmek nelkül vegrebhajtja a gazda parancsát...
ott az blackrock aladinja... ami elvileg mindent tud de akkor is a hedge fund meneggerek dontik el és kezelik az alapokat nem a robotok... 
a robotnak meg mondod: szedjel nekem össze 100 kontraktust 84 es atlagal és 90 felett kezd el kiszorni... alacsony idosikon ossze porszivozzak ami kel de a trendet emberek dontik el.. mert megvannak a célok
Macus
Macus péntek, 11:23
Előzmény: #1335821  Lou70
Robotkartelles olajkereskedes . 80 dollaros aljal. Ha meg visszajonnek a brokik nyaralasbol talan a veteli ero is megjon
Lou70
Lou70 péntek, 11:10
Előzmény: #1335818  Macus
Nem látok sok okot az optimizmusra. Semmi sem javult a hét elejéhez, vagy a múlt héthez képest.

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek