Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
RobertSwanPelyhe kedd, 03:57
Az OTP 60,000 forintot is ér. Ez az én célárfolyamom.
JokerWizard
JokerWizard kedd, 03:10
Előzmény: #1335457  dniel
Még azon gondolkoztam a jelölésekkel kapcsolatban a hogy 2 idősík a Minute és Minor mennyire között? Ezeket hullámfokozatokat inkább esztétikai szempontból választottam, szebbnek tűntek a jelölések. Mit mond erről a szakma?  A napi charton (D1) jól is néz ki... 
JokerWizard
JokerWizard kedd, 02:57
Előzmény: #1335457  dniel
Kézzel rajzolom a chartra. Adta magát a korrekció a H4 adatokon. A záró diagonális esetében az első korrekció a legtöbbször 5 alhullámból áll. Erre utaltam vele és messziről háromszög mintázata volt ezért választottam az ABCDE- jelölést. A tradingview-nak nincs AI modulja, vagy legalábbis én nem találtam meg, sajnos ezt még "kézzel" csináltam. Szívesen tanulok. Szóval ha van jobb ötleted és jobb az indoklás a másfajta jelülésre én nem ragaszkodom az ABCDE jelöléshez. A háromszög korrekciós minta ezt a jelölést használja. De kíváncsi vagyok Te hogy jelölted a chartodon? Be tudod linkelni az utolsó OTP hullám jelöléseit? 
dniel
dniel kedd, 00:05
Előzmény: #1335442  JokerWizard
Ezt az ABCDE korrekciót honnan vetted? Tudod e minek a jelölésére való? a számozás rossz...
Ha AI-t használsz felejtsd el mert az AI nem fog tudni Elliott-ot számozni ha csak nem egyedileg tréneled fel a modelt de még akkor is hiányozni fog a pszihologiai rész és csak tiosztán geometria szerint fog tippeletni... Publikus források 95% baromság, a többi zárt copyright... ezért az AI is csak a szart tudja vissza mondani amivel a neten találkozik... ha te abbol tanulsz akkor roszat tanulsz... mert ennek semmi köze az elliothoz már multkor is mondtam teljesen baromság az a számozás amit kiköpött...
JokerWizard
JokerWizard hétfő, 23:28
Előzmény: #1335455  JokerWizard
A 90 usd felett pedig a stop-loss szintek átütése miatt volt .  Brent áttörte a 90 dolláros pszichológiai határt és korábban tömegesen rakták be 90 fölé  a technikai stop-lossat.. Short  , az aktiválta az alapkezelők automatikus vételi megbízásait (short-covering). Ha valóban csak technikai  volt akkor 90 alá visszamegy.. Amúgy jó lehetőség a long zárásra is ez a +1 USDs tüske ami a C korrekciónak is a vége lehet ha minimális előrelépés lesz az öbölben is. Az usa is kényszer pályán van (fogyóban a készletek).. 
JokerWizard
JokerWizard hétfő, 23:12
Előzmény: #1335450  Thrawn
Nem volt rossz döntés az olaj short.. 
Május-július egy erőteljes csökkenő  trendhullám van. A teljes hullám 114 ről  - 71-re tolta vissza az árfolyamot kb 3 hónap alatt.  Innen természetes volt a korrekció (július végén zárták az első shortokat ).
 Amit azóta látunk az A-B-C korrekció..   
Az A visszatesztelt 100 fölé..
A B megkóstolta a 78-at... 
Most vagyunk az utolsóban. Már bejelöltem a C csúcsot  de ezt még holnap meg kell erősíteni hogy  a 90 es korlátról visszapattant... A C után jön az újabb (negatív) Impulzus hullám.. Persze egy jó hír most sokat segíthet... Elvileg már kúravásók olajat kitermeltek több hónap alatt , amit már be is hajóztak (több hónapnyi kitermelés áll most a tankerokban ) .. Az öböl megnyitása lenne a legjobb hír (mint korábban is, erre zuhant be árfolyam).  Akkor olaj hiány hirtelen "többlet" lenne már akkor is ha a szorosból kijutottak.  Pár hét alatt erős kínálati piac lesz , de a Brent future-n árfolyamon azonnal látszónak.. Az olaj longot azonnal zárják.. A shortokat meg nyitják. Már ettől pár nap alatt 70  alá is mehet.. A C korrekció végét már ezen a héten vártam... Reggel meglátuk merre indul el.. Ebben az időben (éjjel) nincs piaca.. Európai nyitás lesz a fontos, nem az ázsiai... kb 8 körul..

https://ibb.co/bMMRjnjG
JokerWizard
JokerWizard hétfő, 22:38
Előzmény: #1335438  randomly
Ez se most vetted... ;) Kicsit sokat vártál az eladással ..  47000 kellett volna.. De még így is  szép hasznot realizáltál 4 hónap alatt.. kb 50% nettó hozam... 
Bár  47000  árfolyam köröl volt  65% felett is .. 
Treborn
Treborn hétfő, 22:38
Előzmény: #1335452  Thrawn
Nem lesz könnyű menet ebből a konfliktusból kiszállni én múlthét közepén vettem a TL137et így longra tettem a voksom ha a 85$ on át tud menni megnyilik a 86-88 as sáv ami sajnos OTPnek nem lesz pozitiv katalizátor.
Thrawn
Thrawn hétfő, 22:31
Előzmény: #1335450  Thrawn
Plusz még azt fűzném hozzá, hogy akármilyen magabiztos bárki is, senkinek sincs lövése arról hogy hova fog menni az árfolyam, főleg nem vonalzózással és TA-val, mert most a hírek uralkodnak. Mindenkinek sok sikert!
JokerWizard
JokerWizard hétfő, 22:28
Előzmény: #1335448  Hathor
Kizárt... ez inkább egy női mell... ;) Illetve 3.. 
Ha meg kicsit hosszabbra veszed az árfolyamot akkor meg egy... Izé.. Még a "kanóc" is jó helyen van.. 
Thrawn
Thrawn hétfő, 22:25
Előzmény: #1335444  Treborn
Sajnos ennek nem örülök, ennek ellenére tartom az olaj shortomat 89-ről, az OTP longjaimat ugyanígy. A befektetéseim érdekében viszont igyekszem jobban elengedni az árfolyam nézést és ráülök a kezemre. Negatív forgalommal mennek a napok, full nihil, Iránban megy a feszkó és nem érdemes ezen izgulni. Az iráni háborúhoz azt tudom írni mindenkinek, hogy teljes eszkaláció nem várható (atom, vagy katonák partraszállása stb), mindkét fél szeretne már ebből kiszállni de az arcvesztést persze jó lenne elkerülni. Ennek fényében nagyon fog menni a pókerezés és nagyotmondások mielőtt ténylegesen az asztalhoz ülnek a felek. Nagyon durva dolgok hangozhatnak el majd a hetekben, szerintem ha van cashetek még akkor próbáljátok kihasználni akár itt OTP-nél is, mert ilyen alacsony forgalom mellett könnyű beborítani. Próbáljatok nem megijedni, bátorak legyetek. :) Wake me up when september ends!
JokerWizard
JokerWizard hétfő, 22:15
Előzmény: #1335443  Hathor
Nagyon szép chart... 
De ezen sincs már rajta az 50000 az előző negyedévben...  Az már a char-on kívül van. És ha jól megnézed az utolsó gyertyát az már nem szép  hosszú (zöld) bika gyertya, hanem egy doji.. A doji gyertya vékony teste és hosszú kanóca azt jelzi hogy a negyedév  a nyitó és a záró árfolyam szinte megegyezik. Aki  negyedév elején vette az most van kb nullán, egy nullázó negyedévet látunk. Azok jártak jól akik még a felső kanóc csúcsa körül realizáltak. Illetve az alsó kanóc környékén vettek. Már nem olyan piaci helyzet van hogy bárhol vettél OTP-t az emelkedett. Ha a doji egy emelkedő trend csúcsán jelenik meg, az az erő elfogyását és lehetséges trendfordulót (esést) jelzi. A vevők (bikák) és az eladók (medvék) egyensúlyba kerültek, és a piac bizonytalanná vált. És mivel egész hosszú trend volt, nehéz elképzelni hogy nem lesz korrekció a doji utáni negyedévben... Vagyis ebben a Q3-ban. Sőt már el is kezdődött a gyenge Q2 jelentés tette fel a korrekcióra az (A) csúcsot ...  
Hathor
Hathor hétfő, 21:46
Előzmény: #1335443  Hathor
Holnap reccsen az OTP fej-váll az ékünk után
https://kepkuldes.com/image/thxQDli
danko hétfő, 21:42
Előzmény: #1335439  Flow
Á nem fog.
Macus
Macus hétfő, 21:14
Dzsoki … egy baj van ezekkel , mar 42 nel kene legyunk de nem ott vagyunk . 
JokerWizard
JokerWizard hétfő, 21:02
Közelebbről az utolsó minor :
 Az Erste elemezők az 5 csúcsot  (náluk zöld (v) ) 50000 fölé várták.. csak akkor még nekik se volt világos hogy az utolsó hullám diagonális. Csak pár napja vettem észre az összetartó trendvonalat a minute idősíkon, de már elég régóta ott volt.  Lila színnel jelöltem az éket... Az ending diagonal (záró diagonál) volt a amit sokáig nem vettem észre és az Erste elemzői sem. A korrekció már kilépett az ékből, oldalazó sárga (a)-...-(e) korrekcióval. Ha jelöltem be akkor Ennek a vége az minor hullám A csúcsa... Rövid emelkedő B csúcs után a C lesz egy kicsit mélyebb... 
Persze nem akarok senkit se meggyőzni bármiről, de a longosok a B hullám alatt kapnak egy "egérutat". Nem lesz 50000, de még vissza kaphatnak valamit az elveszett hozamból az első piros ellenállásig  (lásd a képen), mivel a C az első zöld támadt simán át fogja törni.. 
https://ibb.co/Fq5MxspL
Treborn
Treborn hétfő, 21:02
Előzmény: #1335441  Macus
ismét leállt a hajó forgalom a szorosban Usa Irán tárgyalások megrekedtek, illetve tanker és finomitói támadások is történtek. Ezt árazza most a piac az már mellékes, hogy technikai olalról vételi jelzés van a charton is.
Hathor
Hathor hétfő, 20:57
Otp negyedéves felbontású chart
https://kepkuldes.com/image/thx1N4V
JokerWizard
JokerWizard hétfő, 20:32
OTP éves chart.
Most az (5) csúcs is a helyére került a Q2 jelentés után így a teljes impulzus  hullámot fel lehet tenni a chart- ra a magasabb idősíkon is (minor). A fehér 1 - 5 hullám a minor idősíkon ,   piros A - B -C korekkcióval.
A minute idősík kék római (i) - (v) sárga (a)-(b)-(c)-(d)-(e) korrekcióval.
 Lehet hogy nem pontos az idősík megnevezés, de teccetek a jelülések..
Az (5) csúcs utáni A korrekció  is már fent van már, az kék (v) utáni sárga (a)-(e) korrekció végpontja... 
Elvileg most jön a B (felfelé korrekció). Csalóka lehet, mert impulzus hullámnak lehet nézni, de valójában csak a C korrekciót készíti elő ami a teljes fehér Minor 1 - 5 hullámot fogja korrigálni.. 
A fibonacchi szinteket még nem rajzoltam fel, csak a 2 zöld támaszt. A C csúcs szerencsés esetben a kettő között lesz.. Onnan indulhat ha következő Minor impulzus hullám...  Ha "rosszul" sikerül a korrekció (ha nem megy elég mélyre ) és, akkor valószínűleg nem új felfelé menő trend kezdőik hanem a nem elégséges pihenő korrekció után ha nem tud elég erőt gyűjteni az új lendülethez, akkor a rövid kifulladás után egy csökkenő trend kezdődik,  ami még hosszabb és mélyebb.  
https://ibb.co/sdRbhFrZ
Macus
Macus hétfő, 19:46
Apropo mi tortent hirtelen olajjal?

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek