Miért akarsz ismét 45900-on venni, ha látszólag sávtörésre készül az OTP? Lefele. Majd veszel lentebb. Vagy úgy érzed,h jön a 4-5-6-x. alj ami ismét csak 45900 és repül?
Üdv! Ismét certi "ügyében" kérem a segítségedet, véleményedet! Korábban már írtam, hogy párszor csak néhány forinttal maradtam le/el az éppen aktuális eladási ártól/ról. Erre azt tanácsoltad,(ha jól emlékszem) hogy ne forintoskodjak, kicsivel többet kínálják mindig. Ha pedig új certi jön, szinte bármi áron érdemes belenyúlni. Szóval az a kérdésem, hogy a holnapi TL 122-re mi lehet a jó technika, hogy azért pár darabot tudjak venni, a meghirdetett árhoz képest mit érdemes ajánlani? Köszi
Nem mérvadó ez. 1 milliárd alatti forgalom délre, ilyen se nagyon volt mostanában... Jövő héten vége a nyaralásnak, akkor legkésőbb megindul. Addig szórakoznak. Vagy még a holnapi certi, az kilőheti
Oke igazad van , de akkor én partvonalon varok. Az a gond magassan kezdtem újra éppíteni .... és 2000 ft az 2000 ft. . Off: Tudja valaki, hogy a Kh nál a Pátria mindenki.pénzet egy Csob számlán tartja vagy mindenkinek.nyitott külön számlát?
Valakinek nagyon el kell adni .. mivel a forgalom gyér nagyon gyér ezert zaroban lesz megint egy nagy pakk szoval szinte mindegy hol leszunk napkozben. De most megint 46070 ha igy halad megyunk 46 alá
OTP részvényesek ide!