Köszi a segítséget, kivettem a 46K feletti vételeimet és beálltam 45.9-re. Ez lett ma az alja 😀 A hab a tortán, hogy az ANY-nál is az alján 6.620-on vettem, két aljat is eltaláltam egy nap. Aztán lehet, idővel nagy bukó lesz mindkét vétel 🫢
Ment a mínusz, bro Múlt héten néztem. 3éves 5.5 százalék Dkj 4.97 Szerintem inkább lakás felé fognak újra fordulni a büfik. Mert ez a kamatszint a 19.1 után botrányos. Még elbulizni is több értelme van
Minden tisztelettel, mai utolsó hozzászólásom, remélhetőleg. OTP napos 1D a mai nap fényében: https://kephost.net/p/dUFM-CAZXYjB5hPvNcI75A.png Amit az előbb írtam, az éket eldobtam, sávokat generáltam A kék box környékén van egy GAP, amit nem töltött vissza. 45400 a teteje, ha CSAK tisztán réstöltéssel számolunk, akkor pontosan kerek 45000. Ha a kék boxxal számolunk, hogy teljesen lemegyünk dupla aljra, és ez egy fontos szint amúgy is, 44000. A feketékkel párhuzamos a piros vonal, piros karikákkal jelölve a fontos pontokat: Első karika: Tisza választási siker Második karika: 45000 1. neki rongyolás utáni 43700 leborítás talppontja: ami visszazárt 44000 fölé. Harmadik Karika 44020, gyakorlatilag egyfajta dupla alj alakzat. Ha pattanási pontot kellene megjelölnöm, akkor az a piros vonal, tehát 44000+ vagy 44000/43700 /Ha minden kötél szakad, ott van a 2 narancssárga rés, beírtam az értéküket, csak támpontként.
Egyetértünk. Bár nekem a diverzifikáció miatt van usa is Lightyearen, de a bét + tőkeáttétel mindennél jobb volt. Egyedül Tesla volt országos szopás eddig.
Én hatodikán mentem át az Erste-hez, hogy kereskedhessek BUX2612-vel, továbbá, hogy certire adhassak piaci áras vételi megbízást. Több mint két hetet kellett várnom, hogy élesítsék. Ha nincs certi, BUX2612 kiválthatja, és ott mindig van ki és beszállási lehetőség is. :) Ha valaki naponta lesi a mozgást, az fogadja el, hogy néha lefele mozog az árfolyam. ------------------------ Szerintem nagyjából egyformán gondolkodunk a tőzsdei befektetésről. - Short soha, - lehetőleg csak a BÉT, - hagyjuk kifutni a pozit.
A februári esés után nekem idén majdnem 60 millát hozott a bux2612. Nem mondom, volt pár rossz hét is, de a mérleg szuper. Nem vágom fel az ereimet, ha nincs minden héten jackpot.. ugyanez az otp-re is érvényes
Ezt se értem. :) Úgy érted, hogy ezt ki akarják ütni augusztus végéig? Myrath napos ékét nézegettem, még az ékben van, ha mégis letöri: Az ékből sávot kell formálni, hogy megkapjuk a valós pattanási szintet- reálisan.
Kimondták a profik: ez a piszok olcsó részvény duplázni fog egy éven belül!Kimondták a profik: ez a piszok olcsó részvény duplázni fog egy éven belül! Melyik papír ez? :))
OTP részvényesek ide!