Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
dexter-atya
dexter-atya csütörtök, 10:18
a lúzer nem olvasta a kommentemet időbeli sorrendben....:) ez sem megy....:( na lépek bocs az offért ....:(
dexter-atya hétfő, 10:12 #310344dax 26000 felett ( ???) még repetának 100-150  pöttöt még rádobhat.....:)
dexter-atya kedd, 09:57Előzmény: #310388  csdobos#310389hááát még egy 60-100t mehet , mert tele vannak még shorttal talán 330-350 körül ( promp
ktamask csütörtök, 10:13
Előzmény: #1334138  Macus

Macus
Macus csütörtök, 10:12
azt nézem hogy valaki nagyon adja a papírt.... ha elfogy neki mehetünk fel, de most pl kezdtünk helyrerázódni, egy másodperc alatt több ezer darabot ráborítottak ..... szóval mahinálnak a háttérben.... lehet még felhalmozás  van ? passz
csendben csütörtök, 10:05
Tele a hócipőm a sok szájtépéssel! Megmondom a tutit oszt jónapot!:minden nap 3 esélyes: esik,stagnál,emelkedik! Na! ebbe kössön bele bármelyik jóstehetség!
Most már lehet kereskedni is! :-)))
ktamask csütörtök, 10:04
Előzmény: #1334133  ktamask

OFF:
dexter-atya kedd, 12:35 #309897 dax rés ( investing 099-361) ....a kicsik shortos populációja tegnap befizette amit ,kell már nincsenek jelenleg
Imádnak engem idézni, hát akkor én is idézem őket! 
DAX ekkor - múlthét kedd 25300, tegnap meg 26400.
OFF VÉGE.
Thrawn
Thrawn csütörtök, 10:03
Előzmény: #1334132  ktamask
Persze nem muszáj figyelembe vennünk a zajaidat, hidd el mi sem unalomból "pikkelünk", de ez már nem zaj hanem egy hurrikán, csak tőled hangos a topik és ez nem jó. Az sem jó ha elnyomod a másikat, mert naponta 30 hozzászólásod van minimum. Kérlek próbálj másra is figyelni, mert alapból ez a topik nem csak daytraderekből áll, és a békés együttélésnek az egyik oszlopa az alkalmazkodás és figyelem a másikra. 
Troublemaker csütörtök, 10:02
46,750
ktamask csütörtök, 09:58
Előzmény: #1334130  dexter-atya

Pont rád gondoltam barátom.
dexter te 3 napja "fordul a dax" ,aztán mégis emelkedett 1000 pontot, köszönjük a bátor pilóta short tippedet.
Te csak jókat tudsz tippelni, te is legalább annyira troll vagy, mint én.
ktamask csütörtök, 09:57
Előzmény: #1334129  Thrawn

Én alapvetően daytrader vagyok, próbálok lenni, én emiatt sűrűn elemzek, akár napi szinten is.
50k hozzászólás, teleb...om a DAX topicot vele, "szófosó trader", már megkaptam egy párszor.
Nektek ez lehet a furcsa, a rövidtávúság, amit én képviselek, ti meg vagytok a hosszútávúak:
50-70k-ig tartás, addig P/E viszi, ezt tökéletesen megértem.
Próbálom nem szítani a tüzet, de az, hogy 35-45k után is egyből a 48k-t várták itt többen, már rögtön a 44k-t többen meg akarták játszani pattanásra, úgy, hogy jele nem volt, h megáll az esés. Én meg vártam a 41700-at, írtam a logikát, de ez a rövidtávúság, amit én tippelek.
A hosszútávúságot meg ti kereskeditek, gyakorlatilag ezeket a zajokat, amit én keltek, nem kellene figyelembe vennetek, mert ez rátok nem vonatkozik.
gemes.bp csütörtök, 09:57
 "OTP részvényesek ide!" - vagy mindenféle faszságon agyaltok, minden szar gondolat ami kiszivárog a fejetekből ingert éreztek, hogy leírjátok, VAGY egymást buzuljátok! A legtöbb pf. csop.-ra ez jellemző, ezek alapján nem lehet tudni, hogy értelmi fogyatékos, vagy miféle helyen van az ember!
dexter-atya
dexter-atya csütörtök, 09:55
Előzmény: #1334117  Zöldbéla
“ SZÓF@SÓ“  FÓRUM TRÉDER ( OTP , dax topikok rémálma)
1. Kompenzáció: a teljesítmény hiányának pótlása. Az egyik leggyakoribb ok  folyamatos KAMPÓÓzás (beesik minden ) született kontraindikátor). A tréder nem tud stabil, következetes eredményt felmutatni, ezért verbális teljesítménnyel pótol. Á fórumon: sok poszt = „jelen vagyok” sok komment = „értek hozzá” folyamatos magyarázás = „kontrollban vagyok”A piac viszont kíméletlenül visszajelez. Ha ott nincs kontroll, átkerül a kontroll a beszédbe.Ez nem tudatos hazugság – önmegnyugtatás.
2. Identitásépítés: „én vagyok a fórum trédere”. Sokaknál a legmélyebb ok: „megmondó” a „tapasztalt” a „régi motoros” ( nem hát folyamatosan okoskodó , de láthatólag  “ütődött a témában” )
3.. Szorongáscsökkentés – írás mint feszültséglevezetés A piac: bizonytalan kiszámíthatatlan. A folyamatos kommentelés sokaknál szorongáskezelési technika, nem tudatosan, hanem ösztönösen. Ezért látja : túlelemzett setupokat , utólagos magyarázatokat mások hibáinak részletes boncolását.  Mások hibáira való rámutatás = saját bizonytalanság eltolása ( MINDIG MÁS A HIBÁS) .  A tipikus fórumposzt: „ez hülyeség” „rosszul látod” „én már régen mondtam ”. Ez klasszikus pszichológiai védekezés.
 Mentálisan komolyan sérült ,trédelésre teljesen alkalmatlan típus.
Thrawn
Thrawn csütörtök, 09:49
Előzmény: #1334125  ktamask
Tamás kérlek ha van időd legalább magadban próbálj reflektálni arra amit most itt írtunk többen is. Felnőtt emberek vagyunk, dolgozunk szinte valamennyien  (jó, talán Lou-nak már nem kell :) ), ne nehezítsük a másik életét és kérlek legyél te is részese annak hogy a fórum egy higgadtabb hely legyen.
Daniel77 csütörtök, 09:46
Fáj a fejem a sok gyertya, váll, ilyen olyan mágikus grafikon, DAX, olaj, MOL párhuzamtól.
Nézze meg mindenki, hogy merre van most az OTP, mik a célárak, hány elemző javasolja vételre, tartásra, eladásra. Azt fogja látni, hogy stabil, egyre emelkedik, 2 előre, 1-et hátra, 90% vételt, 10% tartást javasol. Egyre magasodó célárak. 52-53k. Nem a emelkedés üteme, hanem mértéke számít, gondolkozzon mindenki mondjuk jövő nyárig, ne akarjatok holnapután már 49k-t. Meglesz az, csak idővel.
Zöldbéla
Zöldbéla csütörtök, 09:43
Előzmény: #1334119  dzsimi
Hibásan feltételezed rólam, hogy napizós spekuláns lennék!
Jó szándékom jeléül, megemlítem, hogy:
Pusztán a normális áringadozás miatt Csányi Sándor sem ugrabugrál be és ki a részvényeiből, pedig egy hat százalékos esés akkora átmeneti vagyonvesztést jelent nála, amekkora vagyonról mi még csak nem is ábrándozhatunk. Ha valaki, akkor ő pontosan tudja, hogy érdemes vagy sem tartania az OTP papírjait.
Az eltérő gondolkodás nem azt jelenti, hogy valaki "leural" egy topikot, és hozzászólás számban egymaga "ellensúlyozza" az összes többit!
Ha te sem akarod érteni, hogy mi a gond, az nem a mi problémánk.
ktamask csütörtök, 09:42
Előzmény: #1334125  ktamask

Bpali ezt meg te írd fel, amit most írtam, és nézd meg pénteken 17:00-kor.
ktamask csütörtök, 09:41
Előzmény: #1334120  ypyapach

Olvasd el mit írtam tegnap:
Joker jöhetne: hanging man a tegnapi gyertya, ha úgy marad.
Azt is írtam, 3x megtépték 47280-ig, mégse törték át.
Bátor pilóta 4x is megjátszotta, arra játszva, hogy 4.-jére áttöri a 46550-et, és igen, ez tippmix, pont úgy ahogy a 35000 pattanás 4.jére történt, ezt is írtam.
Ha ma bemegy 46500 alá, akkor a bátor pilóták - tegnapi TS zsákolók - jól látták, elakadás van.
Ha tévedtek, akkor kicsapják őket.
45010-45360 között még mindig ott a GAP, amit hátrahagyott.
Fő támaszok: 45000/45700/46400
Mivel a 46400 a fő támasz, ezért tartják felette 46500-550 körül. Konteó.
Ha erőből leöntik a 46400-at, 45700-en hamar ott lehet, itt oldalazott 8  napot, tehát ez egy fontos támasz szint, ha az sem fogja, akkor betölti a GAP-et, akár jó a funda, akár nem.
Zöldbéla ez nem okoskodás, sem nem trollkodás.
Csak leírom a rövidtávú scenariokat.
Lou70: szerint tökmindegy, hogy ATH-n vesztek, ha 2-3 hónap múlva úgyis felette van.
Longos ritkán vesz az ék tetején, vagy megvárja a kitörést, vagy keres egy támasz pontot, ahol beszáll, de biztos nem az ék tetején fogja bedobálni a longra a zsetonját. Én ezt gondolom reálisnak.
Naras csütörtök, 09:36
Előzmény: #1334108  dzsimi
A kevesebb néha több és sok "elemzésének" se füle se farka, folyamatosan hasonlítgat mindent mindennel és mindenhez (na jó, csak képletesen), plusz egy része meg gyakorlatilag összeesküvés elmélet. Szóval, én nem nevezném ezt elemzésnek, inkább ömlengésnek. Ráadásul nagyobb része nem is az OTP - ről szól a sztorinak. Mindemellett vannak jó meglátások is, csak elveszik a nagy hozzászóláscunamiban, illetve ez a sok poszt a többiek írásait is szétfloodolja, szóval nem gondolom, hogy az ő legalább ír valamit ebben a formában annyira jó lenne. Kicsit az az érzésem, hogy ez már - már függőség kategória, ő is megmondta, hogy csak egy kisebb játszós összeggel szórakozik, amit az sem baj, ha elbukik. Szóval gyakorlatilag kaszinózik, miközben ontja magából az okosságokat. Olyanoknak, akik pénzt szeretnének keresni ezzel. Tényleg jó ez így szerinted? A "forever long" - osok meg több tízezer certikkel ülnek benne (legalábbis néhányan), azzal nem lehet csak úgy ki-be ugrálni, mint ahogy azt írtad. Más stratégia, valószínűleg sokaknak nem az a legjobb, szóval nem őket kell alapul venni. 
dzsimi
dzsimi csütörtök, 09:34
Előzmény: #1334121  Thrawn
Ez is érthető....
dzsimi
dzsimi csütörtök, 09:32
Előzmény: #1334117  Zöldbéla
Az szép... :) jobban ráér mint én... :) 
Thrawn
Thrawn csütörtök, 09:32
Előzmény: #1334108  dzsimi
De nem a longgal vagy shorttal van a baj. Én örülnék a legjobban, ha lenne normális vita erről. Az a baj, hogy 9-ből 10-szer ez a beszűkült, de legalább magabiztos konteózás megy, pár felrajzolt vonallal együtt és megkapja a fórum, hogy "na most akkor ennek reszeltek" vagy "térdeltetés jön".  Tamással nem az a baj hogy ír vagy hogy milyen irányba kereskedik, hanem egyszerűen látszik hogy nincs tisztában alap dolgokkal, de kellően magabiztosan megindokoltatja  az elképzelését, beszél a semmibe (pénzt sosem tesz a szavai mögé) és félrevezet. Konkrétan eljutottunk oda, hogy nem az USA-Irán rakéták miatt lőtt ki júliusban az olajár, hanem a TA adta ki... Vagy beszélhetünk az okos longos hülye longos gondolatmenetről úgy, hogy mondom nem is keresekik. Mi erre felhívtuk a figyelmét, na ez tartott kb 1 hétig? Persze hogy sokan unjuk, és mondom mégegyszer, nem az iránnyal van a baj. 
.
Miért nem lehet foglalkozni a nem teljesítő hitelekkel, az akvizíció kockázataival, országkockázattal, vagy akár az RSI-vel, ilyen olyan indikátorral anélkül, hogy fellengzősen hírdesse valaki magát? Tök jó lenne (és egészséges is), ha úgy lenne valaki "az ördög ügyvédje", egészségesen szkeptikus, hogy nem a beszűkültség, magas ló és sértődöttség jönne le, ha mondjuk igaza lenne vagy éppen nézeteltérés lenne.  

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek