nem azt mondtam hogy most 60k hanem azt hogy jövőre 60k. Az remélhetően magasabb epset jelent íígy kevesebb P/E vel is elemht 60ra. A forint erő rontja most az epset forintban. Továbbá EURban most 128.35 az árfolyam forintban 47250 ugye. Július 6 : EUR 132.95 vs huf 46920. Ergo lentebb voltunk hufban de EURban magasabban. Szóval a külföldi befektető szemében nem vagyunk ATHn :D Továbbá szűkül az elérhető darabszám ami felfelé hajtja az EPSet . Luminor akvizíció felfelé nyomja a proitot jövőre. Ami a roet javítja majd. Továbbá bármikor jöhet úijabb akvizíció, mert ugyan a luminor most terítéken van és amig le nem zárul nem hinném hogy lesz új, viszont utána igen.... mivel a tőkehelyzetünk változatlanul brutál erős. Kiadunk 900 milliárdot mondjuk , ez egy éves profitnak felel meg. 2027 lesz mire lezárul ergo a 2026 os proitból meg van oldva ! Továbbá az erős forint javítja az akvizíciók megtérülését. Az isztánokban tudnék elképzelni vásárlásokat meg a baltikumban kisebb bankokat. (az üzbég bank közben hasít mint állat) Továbbá HUF erő, én azt mondom középtávon 380 köré gyengülhet majd ott stabilizálódik , úgy tudom ez a várakozás , amit el tudnék fogadni. Maga a osztalék politika is az árfolyam növekedést támopgatja
OTP részvényesek ide!