Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
farkasfu
farkasfu vasárnap, 14:49
Előzmény: #1333493  JokerWizard
Annyira magabiztos vagy, hogy engem is felcsigáztál! Igaz múlt héten is shortra fogadtál, de azóta még feljebb vagyunk! Esetleg van chart is róla, hogy hol tart a trend? Gyertyákkal/tól kímélj meg... :))

Nálam a helyzet úgy néz ki, persze tévedhetek és azért is nem mondom, hogy adjuk, vagy vegyük:
A zászló lobogójából (első ellenállás), réssel kitört. Elérte, meghaladta a "z.rúd"  csúcsát (második ellenállási szint), ahol a második pingi célár 61.8%-s ellenállása van és lefordult még a múltkor! Tehát egyszer már lefordult és újból nekiment...

Az első célár pingi 61.8%-s ellenállásáról, még áprilisba fordult le 45k környékén! 
Van még a harmadik madár célára (🏳‍🌈), ami szintén oda esik az előző kettő mellé ~51k környéke! Nem mindig éri el, de legtöbbször, ha kitör már a zászló, akkor a 61.8-ig elmegy, ~48400-500! (még nem tört ki)

Jelenleg új ATH-t csinált, de visszazárt alá! Csak megjegyzem, hogy itt egy ellenállási zóna húzódik. Árbóc csúcsa, egy 61.8%-s ellenállás, amiről fent írtam és a jelenlegi utolsó célár,  a zászlós célár 38.2%-s ellenállása, ami gyengébbek közé tartozik. 
Szóval, én itt nem fogadnék egyik oldalra sem, ameddig nem mozdul be! 📈📉

Olvasom, hogy a ta-t a fundával kell keverni! hmm Ez hosszú távon igaz és jó is lehet. Viszont az ilyen ugri-bugri spekázásoknál, nagyon félre viheti az embert, ha technikai elemzésbe, a fundás behatások miatt, másképp ítéli meg, hogy hol is tart a trend!!! Ezt szerintem döntse el a befektető, vagy speka és ne az elemző! szvsz... Azt mindenki tudja, hogy egy ütős hír borítja az elemzést és a tőzsdét. 

A többi a charton követhető, ha nem lenne tiszta. 
Ja és már a kereskedések, nem mindig az E5 hullámos elmélet szerint folynak, hanem az új szerint. Egy ilyen "nagy forgalmú" papírnál, mint az OTP, erre is vigyázni kell.
Macus
Macus vasárnap, 14:47
Előzmény: #1333496  JokerWizard
Tehat hogy trump tacozott az neked megerositi hogy eses jon ? Mindegy hogy lehet hogy egy het mulva meggondolja magat…. Ha kozben emelkedik még az arfolyam 2 eztet :D az nekem 2 ezer plusz de ha shortba vagom magam 2 ezer minusz. 
Lou70
Lou70 vasárnap, 14:44
Előzmény: #1333495  JokerWizard
Tedd őket a szakmai topicba, ott nincs flood és nem a longosokkal vitatkozol.
maldiv
maldiv vasárnap, 14:38
Előzmény: #1333496  JokerWizard
Jók az elemzéseid bro. Ezekkel hülyére fogod keresni magad. Vagy ez már be is következett?
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 13:43
Előzmény: #1333494  Macus
Kurvára nem ezt írtam... Sőt... pont az ellenezőjét...  Csak "matekkal" nem lehet, hírek nélküli elefántcsont toronyból bármit is ... Illetve azt hogy ez az alap... Erre jön a "hírek", a pszichológia és minden más amit ezen kívül (emberi) oldalról is befolyásolja az árfolyamoz ... És ami illeszkedik a "matekkal" is. A kettő megerősíti egymást... 
Nálad szerintem már az alapok hiányoznak... Az "szubjektum" viszont minden tényt felül is ir nálad... 
I
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 13:35
Előzmény: #1333491  dniel
Egy ideig csináltam, aztán amióta szabadságon vagyok nem is akartam a hírekbe se belenézni egy hete... 
Egy hete meggyőzött valaki, hogy nem is érdemes ... Kapom a negatív "lájkokat" tömegével... Amit felteszek ide reggel , 9 után már le a floodolták a trollok... Este visszanézek már 4 lapon van és akkor 5-6 trollcomment kíséretében....  És én is arra jutottam hogy érdemi válaszok nélkül nem éri meg a befektetett időt sem, azt meg pláne hogy nem a "tollfocizzak a OTP long  szurkolókkal" 18 kötéslista copy+past között a 7. lapon... 
Macus
Macus vasárnap, 13:34
Előzmény: #1333493  JokerWizard
Nem tudom erzed e mennyire hulyeseg amit irtal …. Tehat matematikailag mar kiszamoltad hogy esni fog csak emelkedett … de ez nem szamit mert majd jon a beszakadas ? Rober kiyosaki is sok eve varja mar a beszakadast :D en addig longgal koszonom jol keresek :D 
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 13:19
Előzmény: #1333491  dniel
Több dolog miatt is elég magbiztos vagyok a korrekcióban... Ebből csak az egyik a Chart elemzés, Eliot hullámok és RSI alapú technikai elemzés csak az alap... csak önmagában még kevés... Csak ez alapján nem lehet kereskedni... Az egyetlen előnye, hogy mivel technika (matematika) nem tudja az emberi szubjektum (érzelmek, psziché) befolyásolni...  
Ez után illeszteni kell a fundamentális "hírekkel" ami persze azonnal szubjektív is lesz... 
Pl a "háború" milyen hatással lesz az árfolyamra... Illetve a háború melyik szakasza...  Van aki már attól euforikus  long poziba teszi magát, ha éppen az hír, hogy "elkerültük" a III.vh. (ma )..  A többiek meg azonnal mennek "aranyat" venni az ecserin, mert a pénz szart se fog érni és készülnek az apokalipszisre... 
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 13:05
Amúgy egy "B" korrekciós bika csapda vár volt idén május végén is... A gyenge negyedéve jelentés és az osztalék fizetés után... Elvileg mindenki azt vára hogy az osztalékkal majd csökken a részvény ára és az "A" korrekció hosszabb és mélyebb lesz...  Helyette jött egy hirtelen és nagyon rövid "B" korrekció május 29 (péntek) . Egy nagyobb volumennel 22000 fölé szúrt fel az árfolyam 20600 as nyitóról...  Ez "lett" a "B" korrekció csúcsa... Utána folytatódott tovább a korrekció (C) csúcsig...   
Az órás chartból még az is lácc'ik hogy forgatókönyv  is ugyanaz volt... előző nap kezdték 15 órakor.. Majd másnak délelőtt megolt a 22000 felett árfolyam.. A többi már történelem...    jött a doji gyertya majd utána a piros medve... 
https://ibb.co/8nN9Qsgq
https://ibb.co/jvZfNypC
dniel
dniel vasárnap, 12:44
Előzmény: #1333489  JokerWizard
azert amikor ennyire biztos vagy a dolgodban igazan lehetne egy levezetett szamozas a kontextusrol kulombozo trene fokozatok abrazolasaval... mert hangzatos le irni sok szak kifejezest egymas utan de nekem ez csak random dobalozasnak tunik a szavakkal.... 
dniel
dniel vasárnap, 12:40
Előzmény: #1333487  pazolka
Épp a csütörtöki nap utan gondoltam ra h lehetne uj video mert bele latom h USA-ban fordult de jo lenne meg nasdaqban latni h atviszi a likviditasi zonát, OTP-vel kapcsolatban nem tudok sok ujjat mondani tovabbra is figyelemmel kesirem a dolgokat korabbi elemzesek relevabsak tovabbra is... meleg van inkabb husolok nem videozok ha nincs komoly valtozas vagy megerösítes... egyenlore minden halad a medriben.
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 12:38
Előzmény: #1333484  dniel
Nem kell ehhez "külön" chart sem. Sőt mondok egy jobbat ennél. itt van ez "üres" chart Heikin Ashi gyertyákkal... nyomtasd ki és add oda egy 10 éves gyereknek 2 db ceruzával és egy vonalzóval...
A feladat hogy az "emelkedéseket" (rend) rajzolja fel zölddel... A korrekciókat meg pirossal...  
(csal ne felejts el hogy ne "fordítva" add neki oda, fejjel lefelé...)... 
https://ibb.co/0RFGQs8H
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 12:24
Előzmény: #1333483  Macus
A "B" csúcs után jön a "C" korrekciós hullám...  Amit kiszámoltam az a "C" csúcs alja... 
Azt nem nevezném "ellenkező" iránynak, amikor egy "bulltap" miatt a csali fáiban 2 órára "csinálnak"  egy felszúró tüskét... Amit után péntekeken pont landolt  az árfolyam ahol a volt... (lást evenening star doji)... 
És pont ezzel jelölték ki a "B" hullám csúcsát is...(amiben eddig bizonytalan voltam).. 
Már pénteken du látható volt "bika csapda" (bull trap) volt és nem tudott tartósan a korábbi történelmi csúcs felett ragadni ( Ha felette marad legalább záróig ekkor lett volna érvénytelen a "B" csúcs). 
A pedig hogy véletlen vagy szándékos bulltrap volt, döntse el mindenki maga. A „véletlen” időzítés mögött a július 31-i hónapzárás áll vagy sem...? Mesterséges, technikai jellegű felhúzás volt a hónapzárás miatt? 
Ezek örök rejtély marad... 
Csak egy rövid "adat" ehhez:
Éves minimum:2025-08-01..... 
28 210
Éves maximum:
2026-07-31
47 280

pazolka vasárnap, 11:43
Előzmény: #1333484  dniel
dniel!
Fogsz mostanában csinálni a csatornádra OTP elemzést?  
badsector1
badsector1 vasárnap, 11:25
Előzmény: #1333482  JokerWizard
Ha annyira tankönyvi az otp elliot hullámai, akkor most már csak az hianyzik, hogy eltalálod az irányt.
Beze
Beze vasárnap, 10:40
Előzmény: #1333480  DxDraco
dniel
dniel vasárnap, 10:18
Feldobhatnal egy rajzot a kész hullámrol es hogy milyen trendnek van vege es hogy hova varhato az esés mert annyira nehez es faraszto ki talalni. 
Macus
Macus vasárnap, 10:11
Annyira tankonyvi hogy te par napja 42 ig kiszamoltad aztan az ellenkezo iranyba indult :D 
JokerWizard
JokerWizard vasárnap, 10:00
Előzmény: #1333476  Uhura
Annyira tankönyvi az OTP Elliot hullámai, hogy tanítani kellene... Az utolsó 3 trend és a korrekciók is. Megvan mind az 5 impulzus hullám és a 3 korrekció is... Az lehet hogy van olyan részvény, amire nem működik.. A "richternél" is kerestem de ott nem találtam meg a szabályos 5-3  Elliot hullámokat. Az OTP és a MOL aminél már van elég forgalom is egy RSI alapú Eliot hullám elemzéshez. Még a "bull trappek" is beleférnek ebben (a "B" korrekciós csúcsnál. Nem véletlen hogy pont itt csinálták meg, a Trendben nem lehet )...
Mikieger85 vasárnap, 09:58
Előzmény: #1333480  DxDraco
:Röhögve asztalt csapkodó fogatlan El Risitas.gif :DD

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek