Három kérdésem volt/van mára. Elérjük e a TS KO-t? (473XX ft). A tegnapi emelkedésre, a hét végére, a hónap végére, a félév végére tekintettel elérjük-e a 47700-at? (szereti a 700-as árakat), illetve elérjük-e a kerek 48000 forintos szintet. Eddig úgy néz ki, hogy a shortosok húztak uno-s fordító kártyát a fomo-t kihasználva. De ez ideig-óráig szokott menni. Ha nem ma, akkor nem soká elesik a TS. Mondjuk én mára vártam, de ettől még ez meg is történhet.
Tudjuk! Brüsszel, Trump, Soros, Putyin, Netanjáhú, Kim Dzsongun, Gyurcsány, Orbán, Magyar Péter, ..., Csányi Sándor, a gonosz multik, a nagybefektetők, a kisbefektető, személyesen én is, stb. Kifelejtettem valakit?
Reggel akartam kérdezni, hogy hol van, mert csak 4 nap szabit írt. De csak egy kis esés kell és jönnek is a Tamás féle szcenariok, hogy mindjárt térdelünk, és amik tegnap történtek a tőzsdéken azok mind beültetések voltak. Hülye az egész világ . . . . . 😂
"Érdekes, hogy erre csak most reagálnak. Már több hónapja várható volt, hogy ez lesz." Még véletlenül sem a 16 évig semmit hasznosat nem csináló orbán a hibás, persze, néhány hónapja jött elő az ami már sok éve várható volt.
Akkor forduljunk irányba OTP TS KO, még mindig túlélte. OTP Luminor - atom pozitív, vagy mégse? Kospi +18% NQ +5% S&P 7300-7500 +4% https://www.investing.com/indices/us-spx-500 én ezt tartom igazi kamu mozgásnak. a nagy piros lenyúl, sávot tör, másnap a nagy piros "elfelejtve", ott folytatja a sávozást, ahol az előtte való napokban tette. Az OTP mit csinál? 45700 oldalazás, majd jön egy +2% emelkedés, a TS KO nélkül, kicsit nevetségesnek tartom, hogy még mindig él a TS. Szóval nekem az a tippem, ha lesz is TS KO, írd fel mit írok most! Nem lesz megpattanás, az okait már hetekkel ezelőtt spekuláltam: leszívják az így keletkezett "vételi" emberkéket eladásal, be lesz rakta az erste realizáláskor egy giga eladási pack. Az Erste új emelkedő hullámot vár, de akkor mire várunk? USA-ra? Kire várunk? Saját funda SRV -USA nélkül recseg ropog? Javaslom megtekinteni az alábbi időpontokat a Söpö chartján: 03.30 04.30 Június kicsit előbb izzott: 06.26 ,de nézhető a 06.30 tól is. 07.30 Mindig hónap végén jön valami felmentő zöld csapat, akik megmentik a havi gyertyát. A hónapos gyertyák mit mutatnak szerinted? Ezt tök őszintén kérdezem, választ várok tőled. Én elmondom: a korrekció, a profitrealizálás hiányát mutatják. USA kötvényhozama és adósságszerkezete recseg ropog, 2007 újratöltve többszörösen, mégsem büntet a kötvénypiac. Pedig mennyiszer olvastam már ezt, hogy na megbüntetik a tőzsdét, bedöntik. Mikor döntik be? Még nincs eléggé hiperbola? Még hiányzik egy short kifüstölés? Spekuláció.
OTP részvényesek ide!