Megmutatom az asszonynak a beírásodat, inkább engedélyt kérek tőle..., remélem nem baj, ha felhasználom erre a véleményed :). Nagyon megígértem neki már az új autót, hogy azzal megyünk augusztusban az európai kis túránkra. A döntés már meg van a fejemben, ismerem magam, csak legyen egy kis visszaesés, és venni fogok.
Nekem a mai napra a taktikám: ha lesz visszaesés, vétel, 1%-os visszaesésnél már belépnék, ha elmegy 2%-ig, ott meg minden szabad pénzem betenném. Asszony nem fog örülni, de pont szabaddá tettünk 15M-ót autóra, max toljuk a vásárlást :), jó lenne, ha certiben meg tudnám még egyszer forgatni ezt a 15-öt, egyel nagyob kategóriát néztem ki. De ha veszek, tuti, hogy családi balhé lesz belőle.
Oroszország is a TOP 5 ben volt világszinten olaj és gáz export tekintetében, manapság pedig már az orosz-ukrán háború napi hírei nem mozgatják a piacokat napi szinten, pedig ott is némi eszkaláció van éppen folyamatban sajnos. Hihetetlen hogy működik a világunk, na de mindegy is. Ez a mostani iráni csetepaté még szerintem picit hatni fog a hétfői, esetleg keddi kereskedésre, de ez is szép lassan eljut majd oda, ahiva az orosz - ukrán háború eljutott. Ha Trump hatni akar a napi mozgásokra kénytelen lesz valami új háborút indítani .... de szörnyen hanzgzik, de lehet tényleg így működik az őrült feje.
De nem is várnák nagy esést.... nincs is mire... délelőtt lassú forgalom nélküli pár száz pontos lecsorgás, amit majd záróra visszahúznak... usa futik is ezt jelzik előre....
Igen, most elgondolkodtattál, nem szabad hétvégére megtartani. Ezt megjegyzem. Ezentúl minden pénteken 16:50-kor eladom és hétfőn, szigorúan 09:05-kor visszaveszem majd. De most az jutott eszembe, hogy talán nap végére se szabadna megtartani. Gondolnom kellett volna erre már hamarabb is. Csak nem hülyeség ez a te MI-d...
OTP részvényesek ide!