Mit tudtak Orbánék csinálni, amitől nem voltunk a radaron? OTP bevétel 300> 1000 MRD, 3x, mégis az árfolyam nem 19600 hanem 12000. Nem szerették a bankokat, egy ideig. Majd 19600 felett szerették meg igazán, "addig langyi" emelkedés volt. Ez is furcsa.
De hogy miért nem ezüstöt vettem inkább amikor minusz 5 százalékon állt. 10 percig bűvöltem és nem mertem leadni a megbízást Annyira félek a beragadástól Pedig azt most tényleg el lehetne adni. Látszik hogy 58 alá nem tud esni. Sokszoros alj
Szerintem egyszerūen csak leírták Magyarországot a külföldi befektetõk a háború közelsége + Orbánék miatt, nem voltunk a radaron. A COVID elõtt a BÉT tranzakciói 70%-a külföldi volt, ez 22-re esett 45%-ra. Most a választás után lett csak 50% feletti. (MNB, majd elõkeresem és küldök linket ha kell és hazaértem)
Ne téríts már itt ember! Mindenki vak aki longolja és nem száll ki, amikor te úgy gondolod, Te meg csak ezt fújod. Tényleg azért jársz ide papír nélkül, hogy azokat osztogasd akik pénzt is tesznek bele? Kedvenced a skechers, akkor az unalmas életedet azzal dobod fel, hogy bejársz a nike topicba minden nap elmondani, hogy ott mindenki hülye? Vagy csak minket tüntetsz ki? Told már el a biciklit oda, ahol kevesebb az ostoba. Ott csak jobban éreznéd magad te is, meg mi is...
Gyakorlatilag kijelenthető, hogy minden esést meg kellett venni. A kérdés mindig az, hogy meddig. Mikor borulnak el a nagybefektetők és kezdenek profitrealizálásba. A tegnapi forgalmon kicsit meglepődtek egyesek, de ha jobban a dolgok mögé látunk. 2000-2500 esés, "olcsó mana", nem minden nap jön szembe. Nagybefektetőként az ilyeneket ki kell használni, felszívni az ajándék packokat. Ha fentebb is zsákoltak 46-47k között. Simán megcsinálhatják azt, hogy valahol ezeket lerealizálják. És az átlagukat a lentebbi 44500-45500 vétel fogja képviselni, és nem a 46-47, tehát valahogy kiszállnak azokból, és a nagyobb profit az olcsósított beruházás hozza. Ez az én spekulációm, egyrészt. Másrészt: Ha nem szívnak fel 10-15 MRD értékű OTP öntést, akkor hol áll meg? Ha nincs, aki beálljon a hulló kések alá, akkor mi van? 10-15MRD öntés, úgy,h nincs alatta támasz, vevő, akkor 43k-ig meg sem áll.
Ha visszanéznéd ezt a topicot 2024-ben, 17000-19000 között oldalazott. Kerestük az aljakat tetőket Nem így,h +7000, -4000, +10000, hanem maszatolás volt 2024-ben. Tehát azért furcsa,h 19600 után mekkorát ütöttek rajta. Valószínűleg tudták a szitut, hogy a bankérték jóval nagyobb, tehát kb. szándékosságot érzek benne. Amíg lehetett olcsón venni, oldalaztatták, szándékosan nem húzták meg izomra, hiába ért jóval többet. Más kérdés, hogy utána kezdték el felfedezni Európában is a bankrv-ket, amit furcsálok.
OTP részvényesek ide!