Csak kérdés a sok áttételes short, long , stb. Közepete miért írsz ? Feszültség levezetés, kommunikációs egyedüllét levezetése, tőzsdei információ csere ? , perverzió? Mert annyit írsz, hogy kb nem tudom hol van hely időben a kereskedésre, info szerzésre, adat feldolgozásra , stb.
Össze vissza beszélek: Őrült tőzsdés vagyok aki már többet bukott mint nyert mégse longolok. Shortos a legjobb vevő, tehát jó segítség vagyok hű (shortos) testvéreimmel. 1* nekünk lesz igazunk, és akkor sem leszünk poziban ;-) Egyelőre még long.
Hordóból kóstoltatnak És abból kapsz, ahonnan, amelyikből kóstoltál! Nem ilyen előre kimért ganékat....mint sok helyen akár Egerben... Aki arra jár irány oda. Ha be akartok b@szni... , van egy kis vendégházuk , ott lehet aludni. Reggelit adnak , vacsiban nem vagyok biztos. Borkóstolót is csinálnak. Anno 6 tétel talán 3000 volt , aprópénz.
Javaslom ha már Tokajban jártok, Tállyára ide ugorjatok be borért: Európa Centruma Pinceborozó és Vendégház https://www.facebook.com/p/Eur%C3%B3pa-Centruma-Pinceboroz%C3%B3-%C3%A9s-Vend%C3%A9gh%C3%A1z-100094053635432/ Ide szoktunk borért járni, pedig tőlünk 300km-re (3 órára) van:D Megbízható, jó forrás és nem mellesleg finom, atom jó bor. Tokaji Szamorodni - Édes Tokaji Sárgamuskotály Aszú Tokaji Sárgamuskotály No persze ha Hárslevelű, Furmint, azt is lehet kapni, de főleg a Szamorodni Best Buy, Néha veri a 3 puttonyos aszút....
feketemelos kolléga tollából, DAX topicból: DAX-ra vonatkozóan: " A kormány által bejelentett új, átfogó gazdaságélénkítő és
strukturális reformcsomag adott hatalmas közvetlen lökést a német
részvényeknek. Ez a kormányzati csomag növelte a bizalmat a német
gazdaság növekedési kilátásaival kapcsolatban, ami azonnali
tőkebeáramlást indított el a DAX legnagyobb súlyú vállalataiba. A héten
közzétett inflációs adatok (köztük a német Headline CPI 2,3%-ra történő
lassulása) megerősítették a befektetőket abban, hogy az inflációs nyomás
fokozatosan enyhül. Ez növelte annak az esélyét, hogy az Európai
Központi Bank lazább monetáris politikát folytathat, ami történelmileg
mindig kedvező a részvénypiacok számára. “ Ettől még lehet hatása az OTP-re is, csak ezért másoltam be.
Lehet,h üres a könyv reggel 9-kor, kikapják szándékosan 47000-47260, csak a TS miatt. 4000-5000db és vissza 47000. Profitkivét megvan (TS realizál - vétel, lehet eladni), aztán lehet tovább csapatni 47000 körül.
Tízes tőkeáttét alatt szinte mindig van aktív vételi oldal! A TL121 valahol 42800 forintnál a 120-as: 38700, a 114-es pedig 35900 környékén érné el a tízes tőkeáttétet. A hetes tőkeáttétet a leghamarabb a TL121: 44950 forintos részvény árfolyamnál érné el, tehát bőven van idő a kiszállásra.
Hat ez is egy elkepzelheto forgatokonyv … olyan is volt mar hogy erste latta hogy vege aztan kb longokta vett fedezetet ami viszont elorehozta a kiutest (vagy elore megvette a shortra az rvt) szoval kvazi kivereztette a tst. Nekem idealis forgatokonyv :D delelott eladnek delutan meg eltunnek egy hetre koktelt szurcsolgetni :D (a beze altal emlitett 50 k viszont nem hagy nyugodni. Akkora momentumban vagyunk mint egy haz es lathatoan nem hulnek a kedelyek.
OTP részvényesek ide!