Jól mondod .... eu bankok tegnap estek 1-2% ...ma csere van,mert otp nem esett így ma fog....annál is inkább mert kifulladt az emelkedés...46200-t nem bírta áttörni, megint 46000 alá zárt.... szerintem lefordulás lecsorgás 44000 környékére....mert kirázás és erőgyűjtés....én tegnap már kiléptem Bux hati longból és záróban shortot nyitottam....usa futik és dax is piros, nem várnék + nyitót.... na de ez a Bét minden megtörténhet :)
Update , helyzet ugyanaz (nikkei a tegnapi napot reagalja le epp) hozzatennem eu bankok nem mentek jol tegnap igy ma csere van ! + olaj esik de szerintem mar nem relevans (remelem nem longoljatok kitartoan)
A gemini is erős csalodás volt nekem.is egyenlőre marad, az összes nagyobb modellre van valamilyen előfizum jelenleg cloude a legjobb ahogy érzem. De mindegyiknek vannak szuper képességei csak más.
Igen mikor a saját üzleted padlón, akkor nem volna szabad kivetíteni más cégre. De 2009 augusztusában ez jól jött, mikor még mindenki up-up-up én már fedezékben voltam. Így csak nevettem 2010-ben.
https://www.tradingview.com/x/t98MIZXR Orason lepattantunk a haromszog felsoszararol ha megnezitek az rsit. Most az alsot kene figyelni onnan jo lenne felpattanni es megkuldeni a 47 et
OTP részvényesek ide!