Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Macus
Macus szombat, 17:45
Netanyahu, Katz order forces to cease southern Lebanon attacks: ReportIsraeli broadcaster Channel 12 is reporting that Prime Minister Benjamin Netanyahu and Defence Minister Israel Katz have ordered the Israeli army to cease fire in southern Lebanon, without withdrawing from the occupied areas.Their decision was made in coordination with the US, it added.
Ez 11 perces hir. Szoval megjott a fenyegetes trumptol
Macus
Macus szombat, 17:42
Előzmény: #1328877  ktamask
Csak mondom trump narcisztikus alairta a tuzszunetet beket akarmit … amit izrael felrugott . Viszont egy narcisztikus nem birja az ilyet … ha nem az van amit mond ideges lesz , na ezt vetitsd ki trumpra , kb megfenyegeti bibit … aki amugy jelzem nagyon az oroszlan bajszat huzogatja , na meg azt se ertem irael mit torol meg amikor ok tamadtak … nezze libanon hogy olik az embereket vagy hezbollah ? Mert a tuzszumet elott valami tankot felrobbantottak … ezert ok megtorlaskent bombaztak … mivel szuksege van a haborura a valasztasok miatt. Remelem ez eljut trump agyaig hogy haboru folytatodasa eseten neki meg az egesz republikanus partnak reszeltrk a valasztasokon
ktamask szombat, 17:34
Előzmény: #1328876  Guznyuc

Nem találom ki a 3. világháborút.
USA nem volt nyitva pénteken.
14:50-kor jött egy "kövér" long impulzus, amire én azt írtam, hogy jött a kamu-béke tűzszünet hír.
Csak azért, hogy a heti záró szép maradjon, de szombatra már újra lövik egymást, és game over a tűzszünetnek.
Ez lett? Ez.
USD JPY kikandikált 160 fölé.
FED kamatemelés néz ki
Iráni csete-paté, nem akar megoldódni.
HA az olajár ismét elindul északnak, Oroszország ismét nem fog békét kötni.
EKB kamatemelés néz ki.
Milyen pozitív dolgot lehet kimondani? Azt, hogy jók a gyj-k, és talán ez számít igazán, hogy a szar hírek ellenére a cégek jókat jelentenek.
Guznyuc
Guznyuc szombat, 17:20
Előzmény: #1328875  ktamask
Mikor Trump kérte a NATO beavatkozást, a németekkel együtt elmondták, hogy háborúzni nem mennek, de ha vége a háborúnak, mennek biztosítani/aknamentesíteni. Ezt látjuk. Ne találjuk már ki a harmadik világháborút.
ktamask szombat, 17:06
Előzmény: #1328871  Macus

Pár napja olyanhír is volt,h a franciák mennek aknamentesíteni.
Szerintem támadni mennek, nem aknamentesíteni.
Uhura szombat, 16:43
Előzmény: #1328871  Macus
Innentől már nem kérdés, hogy az EU-nak fegyverkezni kell, a valós közel keleti nagy háború küszöbbön áll csak az a kérdés , hogy az Izrael vs. Irán + vontatmányai vs. Szaudiak + öböl egyéb államok vs. Huszik   plusz oroszok , usa körtáncból ki kivel és mikor , hol mit is fog csinálni. Egy olyan közel keleten ahol kb minden államban problémák vannak és nincs egy főbika sem aki megmondaná a többinek merre van előre. Mert Törökország inkább még mindig a Kemáli uton jár miközben mindenki más vallási fanatikus függetlenül attól hogy wahabita, szunnita, siita vagy szufi ..
Ebből semmi jó ne lesz. 
Ha lesz rotty hát ezért lesz. 
ktamask szombat, 16:42
Előzmény: #1328870  Uhura

USA odébbáll, Izrael befoshat, én is ezt írtam.
Irán erősebb, mint valaha.
ktamask szombat, 16:41
Előzmény: #1328868  Lou70
Én ezt írtam a dax topicban pénteken 18:18-kor:
En maradok NQ shortban.
az olaj visszajött a kamu hír előtti szint fölé, vagyis longot mutat.
szerintem nincs semmiféle tűzszünet, majd 7 óra után "ignore" oszt lehet lőni a tankerhajókat.........
Macus
Macus szombat, 16:31
Előzmény: #1328868  Lou70
Mit lep erre trump ? Ad2 es ezt a vilag helyesli ? Oroszokat szankcionaljak izraelt nem ? Kvazi felrugott egy tuzszuneti szerzodest … tamado haborut viv … a vilagnap par heti olajkeszlete van , izrael ugy gondolja most erdemes haboruzni ? Belegondolt mi lesz ha ellene fordul az usa? Meg igy mindenki ? Sot ennek tetejebe nepirtast vegez … innentol kezdve ne jojjenek a holokauszttal …minden amit nagy nehezen lenyugtattak egy pillanat alatt elkurja … es mindezt a politika miatt …mert bibi nem akar beket
Uhura szombat, 15:59
Előzmény: #1328869  stire
Akkor ennyi volt Trump arcvesztéssel sem tudta stabilizálni a helyzetett,vagyis Irán túlélte az armagedibt és most már nem csak hiszi de tudja is, hogy eleg erős, hogy az Usaval birkozzon. 
Ez kb 2 dolgot jelent: Matolcsy kicsi fia szarból szarba került, Dubainak reszeltek. Aki tud elkezheti venni az olajat és aranyat. 
Ha eddig volt aki reménykedett az most véglegesen újra fog tervezni. 
Akkor cukor , ethanol fel, minden mezőgazdasági termék fel, Putyin mutatni fogja a fityiszt mert újra dől a lè, turizmus, légitársaságok le. 
És az öbölben megy tovább a tűzi játék, és izraelnek 2x olyan szopás lesz. 
Netanjahuu meg beszopta, hogy szánt szándékkal engedte a Hamasznak a 2023-as rajtaütést, hogy utána porig rombolhassa Gázát. Most a fejére szakad az egész közel keleti státusz quo. 
Uhura szombat, 13:15
Előzmény: #1328864  Macus
Erre azert nem vennék teljesen mérget, márcsak azért sem mert a tárolok üresek, a rendszeren azért annyira nem látszik, hogy elkezdene úgy működni mint régen , vagyis egy hiányra nem a teljes felpörgés a válasz, valamint elég sok infrastruktúra megsérült így a kereslet égbe lökhet mindent csak a technikai akkadályok miatt. 
Erre fogyelmrzetett a magyar tv ben azt hiszem az olaj ipari szövetség tagja is. Vagyis ők készlet hiánnyal számolnak kint is otthon is. 
bikkmakk szombat, 12:35
Előzmény: #1328865  Macus
Amit N művel, az egy igen súlyos népirtás. Neki egyetlen lételeme a háborúzás, különben megbukna. Ecsetfejűt is ő rángatta bele ebbe az egészbe. 
Macus
Macus szombat, 11:30
https://www.portfolio.hu/global/20260620/alig-szaradt-meg-a-tinta-a-megallapodason-maris-tamadas-indult-az-ej-leple-alatt-844582
Az a durva hogy izraelt semmi nem erdekli … kb oldokles amit muvel es nincsenek ellene szankciok
Macus
Macus szombat, 11:29
Azt olvasgatom hogy rengeteg olaj megy a piacra amint feloldodik a blokad. Az le fegja tolni az olajarat hirtelen . Tobb mint 100 millio hordo. Szerintem nem innen fogunk korrigalni hanem magasabbrol. 
Lou70
Lou70 szombat, 07:46
Előzmény: #1328858  Macus
Macus
Macus 2026. 06. 19. 22:55
Iran deputy FM says ‘ready to move forward’ in deal with USIran’s Deputy Foreign Minister Saeed Khatibzadeh told Al Jazeera Arabic that Tehran wants to continue to negotiate with the US, if it is serious about respecting their agreement and ensuring Israel adheres to its terms.In an interview in the wake of the latest wave of Israeli attacks on southern Lebanon on Friday, he said that Israel’s “continued war-making” would have consequences that are “serious and immediate”.
ktamask 2026. 06. 19. 18:08
Előzmény: #1328859  Macus

Várom a hírt, hogy 2 AK47-essel a kezében, leigázta Iránt Trump.
És közben még a Baseball sapkája is rajta maradt.
Trump Rambo nem ismert lehetetlent, a sapkájára inkább azt kellene ráírni, hogy "Vámok és szerintem béke":D

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek