Arany csokkenes azt is jelentheti hogy jon a tőke a reszvenyekbe mert ugy latjak stabilizalodik a gazdasag , illetve a jegybankok se halmozzak az aranyat
45350 et lat erste es adrián is , en 45500 at tippeltem , nagyon egybevagnak. Nagyon meredeken emelkedunk kell valami oldalazos pihi , jo lenne elcsipni a tetejet majd valahol egy ket ezerrel lentebb visszavenni , de nem mindegy hol adjuk el , mert aztan ha tul koran amilyen hibaba szoktam esni akkor rossz lesz visszavenni
Na ez még odebb lesz , most kerteshazra hajtunk :D addig még kell nemi otp profit :D na meg egyelore még elvagyok a munkaval is . Olajcegnel koltsegelemzo es nem mol :D szoval az olajarat ott is igencsak kovettuk .
Köszi szépen! Rendes tőled,hogy így látatlanba is gratulálsz! Én 17 évet dolgoztam,ebből 13at a saját alapítású vállalkozásomban.Nem örököltem,nem nyertem a vagyonom.Panelből jövök. Ezért is volt nehéz döntés otthagyni a jót/a biztost,de annyi csaladtagom halt meg idő elött,hogy besokaltam teljesen a mókuskeréktől (napi 10-12 óra munka +sok hétvége is). Most,hogy már 13. éve zajlik a kísérlet,sokkal nyugodtabb vagyok,nagyon megérte!
Nekem is TL 110 az egyik fele, a másik fele pedig régebbi, egészen TL106-ig. Meg van valamennyi TL114 és TL120, de ezek ilyen lepattanó pénzecskékből vannak. Az Erste visszaad 100e Ft-ot minden hónapban a certi kereskedés árából és abból mindig a legnagyobb tőkeáttételű certit vettem, ami éppen kapható volt.
Előre is sok sikert és gratula a bátorságodhoz! Nehéz és nagy döntést hoztál! Én 2014 február elején (36 évesen) adtam el utoljára az időmet.Volt pár álmatlan éjszakám,de megérte -eddig! Azóta már 2 gyerekkel éljük a fiatal nyugdíjasok életét.Mindenünk meg van,sokat utazunk is és az alaptőkét is majdnem meg tudtam duplázni úgy,hogy annyira nem is értek a tőzsdéhez!A szabadságérzet meginhatatlan!Gyerekkori álmom volt.
A FIRE (Financial Independence, Retire Early) egy tudatos pénzügyi és életmód-mozgalom, amelynek célja az anyagi függetlenség elérése, lehetővé téve a korai – akár 30-as vagy 40-es évekbeli – nyugdíjba vonulást a hagyományos korhatár helyett. [1, 2]
OTP részvényesek ide!