ma jön spacex is ... szóval jó lesz a hangulat az usaban. Nem hinném hogy esni fogunk. Ha nem jön trump hogy béke de azért bombázunk.... akkor jó lesz.... amúgy közben focivb is van , nem hiszem hogy trump pont most akar bombázni :D
Szerintem béke 87. békekötés. Én azt várom,h támadást indít, csak húzza, amíg lehet, amíg megfelelő muníció oda nem ér. Olaj CFD 95>84 és azért akkora happy nincs. Pedig olaj "ATL" mostanság, OTP meg ismét 42k. Ha nincs Trump, nincs +2000 2 nap alatt. TACO trade megint megvolt, OTP-nél is látható, senki nemhitt neki,h támadni fog, és LONGba kellett állni. Amikor Trump gagyog, LONG, és kivárás. Vagy bejön vagy stop...
Én kiszálltam, bár itt már egész jó pluszos voltam, 40k környékén higítottam egyet a pozin, úgyhogy viszonylag jól jött ki. Ez a szint most biztos, hogy átmegy - e ezen az ellenálláson, az nem. Ha elég türelmes vagy, ki lehet várni, hogy mi lesz pár hónapon belül, mert a célárak magasabban vannak és lehet majd újabb csúcshódítás, esetleg döntés is, de hogy addig mennyit fog még hullámvasutazni, az más kérdés. Most az iráni hírre ugrottak a tőzsdék, de azért nem akkorát, mert már ez is valamelyest be van árazva én azt gondolom, plusz hetek, hónapok óta ez van. Egyik nap bejelenti Trump, hogy itt a béke, kövi nap meg a földdel akarja egyenlővé tenni őket megint.
OTP részvényesek ide!