Eddig 40k körül kicsit lejeb van egy támaszunk, már kétszer fordult ott. Most oldalazik szerintem a 42k kéne átvigye forgalommal akkor lesz majd longos. Lehet azért is adnak mert Space X re kell a pénz de szerintem eladások nagy része nem ez miatt van. Viszont a Space x nek lehet jó hangulata is kiderül majd......
Egyébként Usa piacokon sima nyereség realizálás van átcsoportositás.... Tegnap is egész nap adtak tömtek majd a végét felfelé kötötték , tipikus másnap magasabbról tudjon adni..... teregetésnek nevezzük ezt.... nincs pánik csak szálnak ki .....
Látom meg mindig a longot látjátok. Sztem pusszantás tl121 39k. Én régóta ezt vizionalom. USA fordult? Fordult. Fals kitörés az ekbol, ha a 39600-40000 bukik. Csak 3% kell, semmi. Stoppok fognak csattogni ha a dupla alj 39600 elvérzik.
Megfogta a támasza 60k kicsit alá ment, most nem esett akkorát mikor tavaly fent volt 125k felett és elindult le mindenki tele vette magát mert lesz 150 200k stb és 60k ig esett majd fordult 80 k fölé ment és onnan ide le... de most nem volt annyi longos mint anno....
OTP részvényesek ide!