Nem csak a díj van, hanem takaros spread is. Azért mondom, hogy egy olyan témában osztod azt észt, ráadásul utólag, amiben te is rászoruló vagy és félrevezethetsz embereket.
16:55-kor áll le a certi kereskedés. Mivel OTP shortról volt szo, ez a BÉT-en TS certit jelent, álszent kérdés a rv eladást emlegetni. Mindegy, cifrázd még, de inkább helyette csináld már légyszi, talán másképp látnád, vagy tanulnánk, hogy csinálja ezt egy profi.
Érdekesek ezek a díjak. Persze értem amit írsz. Drága az OTP , igy a bróker díj is magas. Nekem pont ez volt a problémám még a certivel is. Cfd jobb, fényévekkel.
A záróban már nincs certi kereskedés, szóval max 43300-ért ment volna el és abból a 400 Ft-ból kétszer elviszi a díjat a bróker is. Ráadásul szerintem 44-nél, majdnem 10% bukónál már úgyis kistoppolta volna. Mindig mondom a hasonló eszmefuttatásaidra, hogy csak párszor próbáld már meg, mindjárt nem ilyen pofonegyszerű. Utólag nagyon könnyű kereskedni...
A lefordulás a napközbeni eseményeknek "köszönhető", lehet béna gondolat, de én azt nézem, hogy ma is feljebb ment ~0,5%-ot. továbbá a megjárt út felfelé volt és nem egy alulról mentés. szerintem holnap erős felfelé nyitás lesz, minden más piac zöld, aki kimaradt még beszállhat
DAX miért ugrott fel 24400-ról 25150-re? Olaj tolt egy mínusz 12-13%-ot. Látszólag jöttek a fehér házból a nyugtató, pozitív jelek. Irán hallgat. Trump: ha nem lesz béke, lebombázunk mindent: "pozitív jel":D. Nem azt mondta, hogy már mindent lebombázott, már nincs semmi, ami megsemmisíthető?...
Igen ezt lehet pozitivumként is értelmezni hogy jelentős árfolyam esés nélkül 12 milliárdért cserélt gazdát. Mert igaz eladták de valakinek valakiknek meg is kellett venni, az éremnek mindig két oldala van.
OTP részvényesek ide!