Azt mégegyszer mondanám minden nap nem olvasom a fórumot és nem írtam. De régről bele bele olvasva vannak olyanok akik nagyon jó gondolatmenetet folytatnak es elég profin beleásták magukat. De most tudtam hogy innen le fogunk jönni lesz itt konszolidalas. De mivel volt nyereség, így nem kockáztatom be hogy az mind ússzon es full veszteség legyen. Nem hiába hírtől mostmár függetlenül nem kockáztatom meg a shortot mert közel az alja ami vagy lesz vagy nem. Mondtátok a trend erős! Ami igaz. Csak kellett hogy kicsit lejöjjön a nagy menetelésben. Mondtam is hogy nem most lesz 50+ az túl gyors lenne! Addig lesz korrekcio volt is. Péntek óta sortoltam. Közgyűlés alatt hülye voltam. Utána erős fel! Hétvégém kicsit nyugtalan volt. Én örültem így a tankhajó támadásoknak! Utólag is!!!:D ki tudtam szabadulni!!!!
Csak saját kárán tanul az ember. Ha csak olvasgatsz és nem teszel tétet, akkor sosem fogsz nyerni. Egyszer mindenki lenullázza magát hogy utána feltudjon állni. Szóval megfizeted a tanulópénzt Te is Más is. Persze a napon belüli kereskedés RealTime előfizetés nélkül biztos bukó. _Szerintem_
Hát fejfájással ébredtem, szóval remelem az a vén bolond ma nekem kedvez! Sok volt a tegnap. Bocsi tőletek vártam a választ. Sortoltam napok óta, rossz helyen zártam( mert rosszul értelmeztem amiket írtatok erős trend…), es sorra longot nyitottam. Utána meg jött a pánik hogy nem lesz itt béketárgyalás. És mi lebegett a szemem előtt, basszus akkor megyünk le megint 33.000 irányába? Hát ez. Ebből látjátok. Bejött amit tudtam erre nem tartottam ki mellette. Meg közben munka, és egyszerűen sok volt. Ott is sok idegesítő dolog. Vagy itt vagyok vagy munkában. Már ezt is látom
OTP részvényesek ide!