https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20260415/arrobbanas-razza-meg-az-europai-vegyipart-mar-a-termeles-is-veszelyben-830832 amiről nem szól a hír, 2-3 hét, és elfogy a kerozin az EU-ban, repülők pihiznek. A legtöbb ország, így Magyarország is a stratégiai készletet használja el, ami véges. Trump: Megnyitottuk a szorost, a probléma csak ott van, hogy az arab termelés 30-50%-a áll, kiesik. Nincs termelés, nincs olaj, nincs mit elszállítani. De szerintem pont ez volt a terve, vegyék az USA-tól. Kína is jelezte, nem visz légvédelmet Iránnak, legalábbis ezt mondják. De olajat sem kapnak a kínaiak Irántól, mert Trump blokkol mindent. Érdekes érdek-ellentétek.
Így már érted miért csapta ki a friss certit 36000-nél. a friss packokat begyűjtötte, amikor az erste a piacra öntötte, realizálta a TL KO-t. "Nincsenek véletlenek". Ha jobban belegondolsz, 38000-ről esett rá a 36000-re. El kellett adnia 50000-10000db-ot? A friss TL certibe legalább ennyien beszálltak. lerealizálta a népet 38000-36000 között, majd 36000-en újratöltötte magát. Nekem ez az elméletem Mondjuk a 90 és 60MRD-os forgalomra nincs magyarázatom. Nem 50000-100000db cserélt gazdát...
Most hir van mint az irani haboru elejen is hir volt . Kos pihi es lesz meg egy kor. Szerintem jelentesig leszunk meg magasabban . Mondom mrp srv (amit be is jelentettek) viszonylag keveset lehet akviziciora gyujtenek. Eu penzek! Mrp vasarlas aprilisban kezd! Olyankor van mindig egy csucs. 46500 at mondok tetonek utana nyaron csorgas majd osszel tamadunk . Persze irani vagy ukran haborus hirekre johet ugras. (Ukran haboru vegevel szkeptikus lettem , most inkabb 2027 et mondanek , de barmi lehet)
Azt azert tamadjak mert baszottul tul van arazva es 900 evre jott ki a megterulese. De cserebe 800 milliardert 120 al lehet menni rajta a lengyeleknel meg 200 al es a terv a 320 egyes vonalakon.
Persze hogy venném És rögtön beállítanék eladási megbízást a 60 000 forinthoz számított certi árra. Emlékszel mikor 35 és 37 között ingázott. Mondtam hogy a robot gyűjti. Hogy 45 körül kiszórja. Ki mire használ egy sávozást
Nem :D. Az utóbbi 3év a longosoknak kedvezett. Viszont aki kimaradt, az most azon töpreng, mikor szálljon vissza. Te most vennéd a certit? 9000-11000 emelkedés után?
Megéri neked ez a tippelgetés? Ugrálás? Nem lehet hogy a 3x tőkeáttételű longosok jobban keresnek? Tudod amit Maci és Egybankár is magyarázott. Otp meredekebben megy fel mint amennyi a certi hitel kamatlába. Ugyanez mollal, mtellel, richterrel is. Tudom hogy uncsi és elég havi 2 órát belépve lenni kb. De számolj utána
Itt 50k lehet egy lövèse van mert Irán háború vège + srv + különadók kivezetèse + bank vasarlas. Közeli sztorik lehetnek akár Ès ukránok is jobban szeretik mostmar az OTP-t a tiszával. Sőt mostmár több országban is esèlyesebb így az oti Orbánèk kiárazásával! Hab a tortára orosz-ukrán vège lenne akkor 50+ k
Ez a mackó brummog, vagy csak megtévesztésnek használod? Shortos vagy, ne tagadd. :D "Inverted hammer"-nek hívják a mai napot. Megmondom őszintén, visszatekertem néhány évet, látni-e ilyen 3db kiugró napos gyertyát a bollingerból. Hát nem nagyon. NQ kizöldült 26000 fölé, 10 napja még 22700 volt, hipp-hipp-hurrá, én meg buktam 50%-ot, de tényleg. Csak mert képtelen voltam irányba állni. Szóval OTP 3 bolin kívüli nap. 4h közép 2500 ponttal. a korábbi 33000-42000 emelkedésnél legalább 5-6x érintette a 4h közepet. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy "túlvett", de ugye ez relatív. NQ 25800-26000 +1% már megint majdnem Dow Jones megakadt, piros. S&P zöld 7000 ATH közelség. DAX shortom van 24060-ról, az se megy sehova, hiába a nagy AI és tech örömködés. Ők ugye nem olajjal tankolnak, mit is érdekli őket egy 50-60%-os üzemanyagár.
OTP részvényesek ide!