OTP nemzetközi bank . Nagyságrendekkel több pénzt bukunk el azon hogy mindent ellopnak , s alig jön a külföldi tőke , pl BÉTre is . Emlékezz x éve milyen napi forgalmak voltak csak OTPbe. Szóval ha van vásárlóerő jobb az OTPnek is . Felmérhetetlen kárt okoztak . Ezek egy normális piacgazdaságban életképtelenek . OTP bukott el akvikat mert magyar ./ orbáncos/ emlékezz dec 24.-én kúlönadó a Richterre . Tetves banda
Sokan nem értik a NER-t. A támogatott hitelekkel mennyit kaszált az OTP? 9% a társasági adó, ez rendkívül alacsony. Van ugyan bankadó, de ha azt kivezetnék, akkor a TAO-t kellene megemelni.
Aki egy minimálisat is ért a gazdasághoz látja ezeknek takaró din kell . Fognak is .. vagy most vagy 4 év múlva . Menj ki a fiatalok közé mondjuk 40 év alatt .. A rendszer repedezik amúgy is . Kiöregedtek , szélhámosok ,🤡-ok .. , tolvajok stb
Nem az app volt a ludas, tényleg nem volt változás és baromi sokáig összesítették a záróban az ajánlatokat. Sztem a BÉT döcögött, nem az Erste. Írtam is, hogy jól elhúzzák
20560-nál kiszálltam, már akkor is nemnormális volt ez, de ami záróban ment, az besza-behu. Jó ideig 39800, közben piacin bent iszonyat mennyiség. Ez az Erste app egy kalap is egy sz@r, a régi is, az új is.
40300 - nál 20 -al maradtam le. :((( Most már nem szállok be. Ha nem lesz meg a Tisza 2/3 akkor lesz ez még újra 39000 hétfőn. De szerintem meglesz... Na meg Iránban is bármi lehet hétvégén. Gratula azoknak akik benne vannak...
OTP részvényesek ide!