Laikus kérdés: ahogy látom ma van a tulajdonosi megfeleltetés napja ; szóval ez nem azt jelenti , hogy gyakorlatilag egy ezressel 'lentebb' van az árfolyam? ( Már ha jól gondolom azt, hogy ha ma veszek részvényt arra még ugye megkapom az osztalékot . Egyébként , ha vki ezt meg tudja erősíteni azt megköszönném , mert nem vok benne biztos. Előre is köszi.)
OTP 1D: https://kephost.net/p/MjM1OTEyNQ.png A kép alapján kipattant az emelkedő tetők fölé: zöld vonal, talán van vételi erő is. - szintlépés ezek a zöld ívek: A longot mutatják, a narancsok a kupolák, a csökkenő tendenciát. Az utolsó narancs után már csak oldalazott, várta a jó híreket, "sávozott" 35-37k + - xy Maldiv kollégának tetszene ez a rajz, ami megindokolja a 35-37k buy-sell logikát, utólag is. 40k lélektani szint. Mit mutat a TA? Napos bollinger közép-tető emelkedik, 4h közép-tető emelkedik. Hetes tető 41400, hónapos tetó 42000. Az utolsó 6 gyertya, abból is 3-3 "csomag" inverz fej váll x2. Mint azt mindenki tudja, long trendben inverz fej váll: ha következik, masszív long támogató. Én nem ajánlok senkinek semmit. Én sokszor -majdnem mindig - pesszimista vagyok, tehát ÉN 40k-nál eladnám a packomat. Mit kell látni? Fomo + jó hírek + jó GYJ valószínűleg + OSZTALÉK-rally, talán már a kanyarban + Tisza (esetleges bankadó eltörlés), mindenki tudja, ha bankadót eltörlik az legalább +10%. Állampapírt sem kell venniük, hogy csökkentsék az adó mértékét, újabb bankvásárlás+akármire IS fordíthatnák ezt a pénzt... Valószínűleg csak idő kérdése, ha a fentieket összegzem, akkor repül 50k-ig, emiatt a bátor pilóták tartják, és esetleg stoppolnak jóval lentebb 35k alatt. De akkor miért vagyok pesszista? Fene se tudja...
Azért akkoriban elég pofátlan árakat kértek a szakik minden területen, és elég szépen gyarapodtak is. De a többivel egyetértek. A vállalkozókat terhelő dolgok iszonyúan magasak ez is tény (saját cég van)
mondjuk a mérték a lényeg... úgy lopnak hogy marad is , vagy úgy lopnak hogy az ország közben csődben van lassan :D Vagy egy elég szűk kör dőzsöl nulla hozzáértéssel míg más vállalkozó mondjuk meg szenved ....
OTP részvényesek ide!