tegnap megint kinyomtak az intézmények 377e otp-t. Csak elfogy egyszer. Meg a 700 milliárdnak is idő kell, amíg hatni kezd. (tudom, a tőzsde a jövőt árazza :))
Bajnai és a többiek - sajnos - azt az egyet teszik, amit most még tehetnek. Nemsokára megtudjuk, van-e a hatása a ráolvasásnak ezekben az időkben. Sztem.
valaki emlékszik még arra az iraki külögyminiszterre, aki mindig optimistán nyilatkozott? "Az amerikaiakat csapataink a terngerbe szorítják" - mondtra akkor, mikor már Bagdadot lőtték és az amcsi felderítők már a külvárosban harcolatk.
Tudom már nem kell jelenti az OTp-nek ,de ha jelente ,és a számok is jók lennénelk ,lenne egy pici nyugalom, ha meg a számok roszak, akkor azért jelentsen hogy tudjak 1000 Huf / részvény Otit tárazni a gyereknek.
Mo. kb. csak a befektetők jóindulatában reménykedhet sztem ezek után...
...van valaki, aki hallott már ilyesmiről egy globális gazdasági válság kellős közepén?
Szerintem már a mostani devizaárfolyam szintek is életveszélyek... Ha ott is elkezdenek aktiválódni a stoppok, akkor seperc alatt 340 körül találjuk magunkat...
Szerinted egy azonnali kormányváltás hova taszítaná az árfolyamokat??? Simán lenne 350 az euro, s a tőzsdét is bezárhatjuk, hiszen Viktor válságra adott megoldásairól eddig nem sokat hallottunk!
OTP részvényesek ide!