Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch vasárnap, 09:23
Előzmény: #1321314  ktamask
Igen! Több hírt kellett volna olvasnom a szavazások előtt! 
S ezeket a szavazásokat szándékosan egyszerűsítem, próbálok direkt semmi gondolatot hozzáfűzni. Nem ott és nem akkor, De utána természtesen mindenki hozzáfűzött gondolata érdeklődésre tarthat számot. :)))
S én is hozzá akartam tenni röviden: hírek alapján természtesen, amik természtesen váratlanok is lehetnek, de predikcióinknak megfelelőek is. (S a piac árazása, (mit, mennyire)  várakozása -meglepetése bármily irányban az igazi) :) 
Lizi
Lizi vasárnap, 09:21
Előzmény: #1321316  Harcsa
Mire alapozod, hogy penzugyi valsag van, ami raadasul fokozodik?
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch vasárnap, 09:15
Előzmény: #1321317  Zoltanovitsch
Szavazás 2!
Hövő heti záró (-csonka hét). 35 k támasz tesztelése?
Jövő heti záró 35 k vagy felette: fel
Jövő heti záró 35 k alatt: le
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch vasárnap, 09:10
Előzmény: #1321311  Zoltanovitsch
Szavazás!
Nézzük a többi paramétert is:
 Jövő heti alj 34 K?
Jövő héten nem megyünk le 34 k alá: fel
Lesz kötés 34 k alatt: le 
Harcsa
Harcsa vasárnap, 07:18
Előzmény: #1321315  totoro
Ha a háborúnak azonnal vége lenne, (nem gondolom) a hatásaival még  jó darabig együtt kell élnünk. Meggyőződésem, hogy a baj sokkal nagyobb mint amit a piac áraz. És a háború csak egy dolog. A pénzügyi válság sunyiban  előz a kanyarban, ami a háború miatt nem kap most elég figyelmet. A háború csak a trigger volt egy csőre töltött fegyveren. A hatásai miatt növekedni fognak a nem teljesítő hitelek, ami az árnyékbank rendszer összeomlásához vezethet. Ez egy magas inflával, és munkanélküliséggel párosítva tökéletes recept egy nagy válsághoz. És akkor a tech szektor gondjairól még nem isbeszéltünk. Csak óvatosan!!
totoro
totoro szombat, 22:31
Előzmény: #1321309  Odor
Lutri. Bármi lehet. A háborúnak úgy lesz vége, mint ahogy elkezdődött, szerintem Trump egyszer csak azt mondja elértük a céljainkat, és szépen elvonul. Ha szerencsénk van holnap, ha nincs egy hónap múlva.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch szombat, 21:33
Az a baj ha arra gondolok a mostani geopolitik helyzet fő mozgatórugói (Gondolok most kiemelten az iráni helyzetre...mert úgy vélem ez most inkább a jelen fő árazási sztorija) Trump s az újra és újra likvidált iráni vezetés akik számára a halál mennyei dicsőség... + Izrael pajti akik nagyon akarják azt amit akarnak... nos nem sok jóra számítok...  el nem tudom képzelni ez hogy végződhet... tán USA arcvesztéssel taco szósszal ízesítve?  NATO bele NEM rángatva!!! :) 
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch szombat, 21:18
Szavazás!
Wáccápp? Merre zárunk hétfőn?
36 k v afelett maradunk: fel
36 alatti záró lesz: le  
Treborn
Treborn szombat, 21:04
Sajnos megnèzhetjük a 35K-t  az alá nem gondolom az olajat elkezdik visszahúzni ( most ez irànyit mindent) ès akkor emelkedünk visssza 36 felè
Odor
Odor szombat, 20:02
Ki mit vár hétfői nyitásra ? 
csuloktata szombat, 19:39
Előzmény: #1321305  Zoltanovitsch
Ne fenyegess másokat.
gyula1971
gyula1971 szombat, 19:37
Előzmény: #1321291  Jocek
MA-200 felé veheti az irányt, USA is napi minimumon zárt. Olaj is 105 Usd.-
Trump lehet megbánta Iráni támadást az energia árak tartósan itt lesznek.
csuloktata szombat, 19:36
Előzmény: #1321304  Lizi

Egyes. ülj le, kis buta német liba...
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch szombat, 14:49
Előzmény: #1321304  Lizi
NONO Kérem szépen! Csótányozunk csótá...? :D 
Most képzeljük el mi lenne ha egy madjar politikus teszem azt... mondjuuuukk...hhmmmm poloskázna? HÁ hovavezetneez???
Meg hogy átteleltek a roha.... mindjárt itt a Húsvéth...meg a nagytakarítás... jéé amúgy ez a takarítás most pont a legaktuálisabb...  ;)  :D 
Najóó 1 fokkal komolyabban: Pont ezt pofázom ..őő mesélem én is minden kedves érdeklődőnek; miért lesz jobb ha kitakarítjuk a "kártékony állatokat" (Tőlem lehetnek a fekáliámat =adóm, felfaló legyek is) mert azt amit Lizi felsoroltál MP el együtt- EL NEM lopják az egyik nagy ZSEB, a másik pedig az EU-s pénzek (szintén el NEM lopva). 
Közgazdászok jobban tudják átlátják mire elég ez ..de abban biztos vagyok hogy ahhoz a gazdasági fuldokláshoz képest (amit most végez szerencsétlen agyonvert gazdaságunk) LESZ MOZGÁSTÉR. :) S idő persze... :) 
2 hét múlva elővesszük a leghatékonyabb csótányírtót... ;)  Bizakodó vagyok... :) 
Lizi
Lizi szombat, 13:42
Előzmény: #1321264  Tujafa
En mindig megdobbenek amikor ilyeneket olvasok. A fidesz maffia uralkodasanak 16 evebol toredeket eltem magyarorszagon, en megis latom, a gatlastalan, aljas, hazudozo tolvaj banda fidesz "munkassaganak" eredmenyet.
A gatlastalanul hazudozo orban keresztapa, adoemeleses vadjaira annyit reagalt Magyar Peter, hogy nem kell itt adot emelni sem ujakat bevezetni, csak meg kell szuntetni a fidesz lopasat es ertelmetlen penzszorasat (pl.gyuloletkelto, propaganda media, "nemzeti konzultaciok" stb.) es lesz penz mindenre. Az eu milliardok mar csak egy bonusz lesz ha megszunik letezni ez rohadek rablo fidesz csurhe.
Az orban maffia olyan mint a csotanyok. Rendkivul kartekony, gusztustalan, es nagyon nehez kiirtani.
szosz szombat, 09:16
Április 17 OTP közgyűlés 
Macus
Macus szombat, 08:59
Eddig olajar emelkedes hetfon …. Az nekunk gap down nyitas …. Ha igy halad hetfon 34 ala is mehet …. De remeljuk 34 megallitja
Etrusk szombat, 06:10
Előzmény: #1321300  Etrusk
A tranzakciós illeték bevezetéskor is világelső volt ( mint az áfánk) és még meg is duplázták, ezzel is még több pénzt elvonva a vállalkozásoktól, lakosságtól. Persze maximálva, hogy azért annak, akinek sok van (haverok) őket arányában ne érintse olyan mélyen! Meg persze vannak technikák a kijátszására… És akkor marcikánk nyilatkozik, hogy drágák a bankok!!!

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek