https://www.portfolio.hu/global/20260310/trump-es-putyin-telefonalt-ami-elhangzott-az-mindent-megvaltoztathat-a-haboruban-es-az-olajpiacon-823298 ha már hírek.... amúgy Zelenszkij velünk hepciáskodik a mi jelentéktelen olajvásárlásunkon..... erre Trump gyakorlatilag megállapodik Putyinnal ami sokkal nagyobb volument érint :D mondtam hogy Trump bejelenti majd hogy győztek.... jön majd valami megállapodás , ami "gyönyörű" lesz, majd vége a háborúnak és minden megy tovább. Az öböl államok meg fegyverkezni fognak. Ha látják jelét hogy ismét atomot fejlesztene irán megint jön majd a háború. Az öregnek fontos a népszerűség, és ez elég népszerűtlen háború épp. Szóval valahogy le akarja zárni csak nem tudja hogy.
A nemzetközi helyzet fokozódik ... szóval csak óvatosan. Nem mi magyarok mozgatjuk az OTP árfolyamát ... kicsik vagyunk nem tudjuk megtámasztani. Persze mindenki azt tesz amit akar, nem befektetési tanács.
Mi indokolja a 34600-at? Gondolom az átlagon felüli jelentés... ha nem lenne háború Iránban, szerinted lenne lehetőséged itt ijesztgetni az embereket, hogy eladást és esést csináljanak, hogy te sortolhass? Miért nem mész inkább gombát szedni....
https://kephost.net/p/MjMyMTg2Mg.png OTP 1D. már van egy pici divergencia. emelkedő (kék) RSI van, miközben alacsonyabb/azonos szinte van. 34300-35900, így nézve logikus volt, tegnap. Tippmix: FEL: Belelátok egy 35000 visszatesztet. LE: Szerintem elértük az alját, Trump jó hírrel jött tegnap. Tehát long folytatás jön ma.
https://www.investing.com/equities/ot-bank-nyrt-chart Indicators/Slash : RSI Átrakod 1D-re, naposra, és akkor látod. Általában long trendben egy napos korrekció 30-asig visz, ritkán divergens/vagy megy 30 alá. divergens: 2x érinti a 30at egymás után 30>36>30 ez a charton kb. 36000>37000>35000. tehát azonos RSI mellett csökkenő aljakat üt 36000/35000, így jobb/tutibb a második 30-asra beszállni, mint az elsőre. ha egy ideje tőzsdézel, ismered, amiről írtam.
Azt mondta: Szerintem nyertünk. Szerintem vége van a háborúnak, mert se drónja, se rakétája, se flottája. Olaj ma reggel 84>91 DAX tegnap 23330-23980??????? most 23540, attól még,h leáll, az irány nem változik. Olaj-kitermelés csökkentést csináltak az országok, a szoros nem lélegzett még fel. Irán még nem nyilatkozott, nekem ez a furcsa.
És van egy kérdésem. Mivel nézitek elemzitek napon belül az otp-t, volt aki itt mondta ma, hogy ha az RSI napon belül 30. Na ti ezt hol látjátok? :) köszi!
Szokás szerint össze-vissza beszél, szóval nagyon ne éljétek bele magatokat, hogy bárminek is vége van. Szétnéztem a CNN és a BBC oldalain. Szó nincs semmiféle befejezésről és örömködésről. ________ 22:21Trump ismét Iránról beszél Floridában, néhány órával azután, hogy azt mondta, a háború "nagyjából befejeződött". Azt mondja: „Tettünk egy kis kirándulást, mert úgy éreztük, hogy meg kell tennünk, hogy megszabaduljunk valami gonosztól. Aztán, azt hiszem, látni fogjátok, hogy ez egy rövid távú kirándulás lesz. Így folytatja: „Már sok mindenben győztünk, de nem eleget. Előrehaladunk, elszántabban, mint valaha, hogy végső győzelmet érjünk el, amely egyszer s mindenkorra véget vet ennek a régóta fennálló veszélynek. ”
OTP részvényesek ide!