31e-nél kezdődik a baj, mert onnantól fogva 1000Ft lépésköz van 3 certi közt. Annak a dominónak az alja a TL110, de én még a TL108-at is féltem egy kicsit. Nekem a többség 107-ben van és kevesebb 108-ban. Remélem, hogy csak elmélet marad, viszont a 116 szerintem ma nem éli túl és 34xxx is lesz még ma. Aztán ha nem dúrvul tovább a háború akkor ez lesz az alja. Most már elég sok ország felemelte a hangját, hogy álljanak le.
Azt árazzák, h egy elhúzódó háború kihat az egész világra, mivel olyan helyen zajlik, ami közvetlenül érinti az egyik, ha nem a legfontosabb szállítási útvonalat. Olaj szinte mindenhez kell, ami ha a térségből nem tud hajóval jönni, mert le van zárva a közlekedési útvonal, akkor bukta van. Emelkedik az olaj ára már most is rohamosan, ami hatással van/lesz más termékek árának emelkedésére is, ami az inflációban játszik közre és így tovább.
Hat nem tudom mi lehet a fejekben. Nem erdekes ha nem lenne kiutve … kivarom , lesz ez meg 50 k de …. Ha a haboru tovabbgyuruzik a sargafeju meg csak okoskodik ….
Valószínűtlen akkora (6 ezer pötynyi) esés, hogy komolyan veszélyben legyen (legalább is ma). Persze hazabeszélek, én a 36-38 ezres múlt heti kör megjátszása után sajna sokat visszavettem pénteken.
De miért vártok ilyen nagy minuszos nyitást? Remélem nem lesz igazatok! Van TL 116-om 100.000 ft-nyi de ennyit se szeretnék veszíteni. :( súlyos minuszokat szenvedett el 42.000 ft-t óta! Ez a háború semmi! Nézve ki az usa ellensége! Nem tudom mit áraznak akkor ennyire rosszul!
Pániknak már vége .olja korrigál a +25%-ból 10%ot ha meg jön egy kis jó hír, visszaszambázik. Tőzsde. +25% után nem a longot nyitod, hanem a shortot. Longos meg zárja a poziját. Tehát "fordul a kocka", short mana kipörgetve, longos dob, és fordít. Vagyis: masszív kőkemény zakó.
OTP részvényesek ide!