NQ éledezik. Ha BTC nem 60k, akkor 70-60 között elég masszív támasz zóna van. A kitörési pontot valahova 64-65k közé tenném. tehát kb. ott van. 61500-61600 között vannak kalapácsos napok, nq majd mutatja az irányt (Vix csökken, "csak szólok")
Egy héttel ezelőttig ATH a mostani árfolyam. YTD 15% - miről beszéltek? Ha most még esne holnap 5%-ot, akkor is brutál erős évkezdet ez 5 hét alatt...napi, hetes mozgásokban mindig lesz ennyi hullámzás, aki ezt nem bírja, nem való neki a tőzsde. Part of life. A longosok fundát néznek, nem napi őrületeket (sem felfelé, sem lefelé). A szemöldököm sem rebbent ma - sem.
Szerintem arra gondolt hogy gyakorlatilag ugyanott vagyunk mint 3 napja. Volt egy nagy felszuras es most visszaeses. A meg se rezzent lehet kicsit eros volt mondjuk.
Csak mert az egekben minden.Vmikor kell realizálni is!Itt sokan elhitték,hogy csak egy irány van!Tud ez a másik irányba is menni.Sok vak longos fogmég itt pislogni.Majd amikor azt hiszed,hogy itt már jó a vétel akkor lesz meglepi,hogy tud ez még menni sokkal lentebb is.Amúgy nagyon ráfért már a papírra,és a buxra egy kijózanodás.Remélem ez csak a kezdet.
amit írtál az a teregetés : nap elején kezd egy +200-al, majd -500. és nap végén talán +100-150. eleján nem jön az eladó hagyja a vevőket megy a hangulat majd végig adja a fél napot azt elmegy és a végére pattanás van másnap megint tusjon adni ne lent zárjon.....
Tudtam en , csak nem sejtettem :D igazabol van tőke boven , meg ennek legalabb harom negyszereset tudom venni. Savosan bovitek ez a terv. Q1 jelentesig leszunk meg 41 folott, ez most zaj , ev vegere 45 fole varom. Az + 6 ezer. Még rv vetel is tervben van
NQ ~ 7%-ot esett már S&P 3% Dow Jones 2% Jól látható,h a Mágikus 7-es miatt van most kőkemény aggódás. NQ elindította a pusztulást, a másik kettő még hisz a csodában, hogy ők kimaradnak. Arany -25% után NQ még ment +2,5%-ot, azóta meg -7%... na ezt a+2,5%-ös kört tartom én szemétségnek. Még tudtak egyet füstöltetni, utána meg rommá verték, amikor már a shortos kismag kiszállt. S&P és DJ hite még tartja az NQ-t, viszont ha S&P és Dow Jones is elkezd masszívan esni, NQ rommá lesz verve. NQ-ban nincsenek banki részvények, S&P-ben vannak, tehát emiatt az OTP még ütésálló volt, mert az S&P még nem mozdult meg igazán, ami lehet csak idő kérdése. OTP meg NQ módjára még tolt egyet a TS-en, meghagyhatták volna, de így szép... elpicsázva.
OTP részvényesek ide!