https://kephost.net/p/MjI3NTQwMA.png itt lerajzoltam az előző, ehhez hasonló leszúrkálásokat. emelkedő aljakat feltételezve, csinál egy dupla aljat, alászúr és már zöld. "semmi sem tart örökké", 1x nem fog bejönni.
Múlthéten írtam: 40000 a támasz, de fő támaszokat, long stoppokat 39700 körül gondolnék. Imádják mostanában ezeket a 700-akat. és pont ott fogták meg. nézd vissza az elmúlt havi emelkedéseket, támasz alá szúr 300-al, és PATT! (dniel-nek is pont ezt írtam, dehát ki kell nézni drónnal és látni a big picture-t, ez a small picture, támasz- 300: BUY) Mindig azt kell látni, hogy van értelme az öntésnek, a realizálásnak Lehet,h leöntétték a 40200-at, de 39700-on megvették, vagyis ~ 400-500 pont nyerőt zsebrevágtak, és aki egy "mini-pánikra" várt, az megkapta. iRány újra 40900. + kis hype-fomo, 41300-41500, a lendület erejével. Kampó kampovics.
Az Erste felülete elég jó a hazai piacra, az új netbroker pro sokat fejlődött majdnem olyan mint a Randi. Az IBKR háttere pedig stabilabb mint bármely hazai és régiós banké nem véletlen h a BlackRock és a Vanguard is a legnagyobb részvényesek között van Péterffy után.
Az tény h az IB egyes felületei bonyolultak viszont van egyszerű platformjuk! Nem véletlen h 110mrd $ feletti a kapitalizáció és nagyon stabil cég, az otp kockázata sokkal magasabb! Az otp jövőkép kapcsán a Tisza sem vezetné ki az extraadókat hiszen kell az államháztartás számára a stabil bevétel, a banki adók nem fognak csökkenni középtávon az biztos!
Hogy tudd: Az Erstenél is van 3 db számlám nem mondanám jobbnak. A cibnél csak 2 db van, még a jogelődjénél kezdtem, sajnos a cib alatt földbe állt a szinvonal.
Az IBKR egy hightech befektetési szolgáltató amely mögött hatalmas növekedés volt, az egyik legnépszerűbb hiszen több platformja van. Az általam ajánlottak jobbak te vagy öregem szűklátókörű h nem érted nem látod ezt át.
Ez amúgy egy vicces helyzet, a cib is tudja h silány kacat viszont fenntartja mert tudja h azért van rá igény hiszen minek fejleszteni ha sokaknak ez tökéletes mert ez számukra a megfelelő igényszint.
OTP részvényesek ide!