jó de azt az infláció követő áremelés hajtotta leginkább és az ez által generálandó masszív profit. Az otp nem néz ilyen növekedés elébe. És azért nézőpont kérdése mit nézünk értékelésnek, de a háború előttieket közelítjük. Egy 10 es P/E mondjuk 43k ra repíthet. De én azt mondom rövid távon azért túl van húzva. Ha megnézzük mi történt 29 től kezdve..... húztak rajta 4 ezret és pihi. Nézőpont kérdése ismét honnan nézzük az emelkedést, de nagyjából 33700 körül, most 38 ezer..... szóval a 4 ezres emelkedést pihi nélkül megcsináltuk. (megjegyezném a pihit 35 alá nem várnám, talán 35700 :D )
Lehet ez is. Én inkább egy max 3%-os mínuszban lezajló oldalazást tudok elképzelni az elmúlt pár hónap alapján kis forgalommal, míg kihűl minden. Nem tudom elképzelni h választásokig, majd osztalékig ennél nagyobb lemenet lenne - persze hír nélkül. Vagy csak reménykedem... de erre fogadtam és fogadok.
Pedig rsi ki van akadva lassan sot …. Azert akkor az lenne hogy a fák az egog nonek . Azert most mar korrekcio erik nagyon. Napos rsit nezzetek meg amolyan fej vall szeru . Meg kicsit megy majd le kene vagodjon.
Nem emlékszem mikor lett volna -10%-os korrekciózás/realizálás nem HÍRRE. - magyar infláció nem elég jó, nincs kamatvágás - 90 nap választásokig (megtolják az internetes agymosást orosz hackerek, mint az USA választást... OV marad szerintem... - bóvli közelében vagyunk. - mégsem dől össze a huf Semmi esély hír nélkül ekkora korrekciónak. Október óta ráült egy meredekebb emelkedő vonalra és tartja... ha lemegy BB közepe környékére ott fogok elkezdni egyáltalán csak figyelgetni/ bevásárolni. Addig... csak kérdezem: mikor lesz split? :-)))) vagy már volt téma :----))))))]]]]]
OTP részvényesek ide!