Tehát a bankszektor évi 800 mrd adót fizet + ugye amit a munkavállalók után fizet.... hitellel látja el a gazdaságot .... és azon hőbörögsz hogy a mancika által felvett készpénz után fizetendő adót át akarja hárítani ? Vagy nézzük máshogy van egy céged, emelkedik a költséged.... akkor te röhögsz egyet és legyintessz rá ? Lószart.... próbálod valahogy visszaszedni.....
Mit tett ellenünk? Te valami bank b--i vagy? Azon kívül, hogy a kormánnyal lepaktálva megkárosították az országot a devizahitelekkel (tájékoztatási hiányosságok, extra díjak, napi árfolyamon történő forintosítás stb.) és azon lívül, hogy ugyancsak a kormánnyal összejátszva minden terhet folyamatosan áthárítanak végül is semmit se ártottak ja....
usaból érkezett céláremelés ;) tudom szeretnéd hogy beszakadjon mondjuk nem tudom mit tett ellened az otp, de nem igazán fog. Az egyetlen nagyobb esés trump insider trading bejelentése hozta össze..... sőt ha hiszed ha nem a srv is törvényes :D szóval innentől kezdve igazából csak károgsz alaptalanul....
Céláremelés érkezett az OTP-re. A Goldman Sachs 33 000 forintról 35 500 forintra emelte a célárfolyamot, továbbra is vételi ajánlás mellett. Forrás: Eqi
A 32 400-32 500 szerintem közép vonal. Ettől
felfelé 700 kb a napos boli teteje 33 200, lefele 700 a forgatás eddigi napi
minimum 31 700. Tehát 1 400 sávban „igyekszik” felfelé az árfolyam.
Akkor ébred az über, giga mutyi robot, ai long kartell, akik fordítva ülnek a lovon a fehér botjukkal? És mi van a honi kartellal, akik örök saját részvény longgal mutyiznak, ők már nem is számítanak? Bocs, ha kihagytam vmit, nem tudom már mindet követni, de jegyzetelni fogok becsszó ;)
Ha bevonnák őket, de ez nem ismert, hogy mikor és ha egyáltalán! Tehát jelenleg ezt is olyan magyarosan csinálják, sok cégnél van srv, de azokat NEM vonják be, nem csökkentve az összes forgalomban lévő részvény számot! Ezek a részvények IDŐLEGESEN kerülnek ki a forgalomból, bármikor visszakerülhetnek, ha nem vonják be őket. Viszont, mivel időlegesen legalább kikerülnek és mivel a vételük mégiscsak növeli a keresleti oldalt ezért állítom, hogy ad egyfajta stabilitást a részvényárfolyamnak, mintegy kisimítva azt. Nézzük már meg az utóbbi napokat, szinte semmi volatilitás, pedig voltak igencsak hírek: jelentés és bankadó növelés. Az a pár százas mozgás, ami ezeket követte az semmi.
Segíts nem követem, a napi minimumot veszik meg vagy épp az emelkedő trendet erősítik. persze ha a közölt átlagárakból lehet ilyen következtetést levonni.
OTP részvényesek ide!