Könnyen lehet,hogy az elmúlt napok a "jól értesültek" kiszállója volt.... Ez az adó azt látszik igazlni,hogy q.. nagy gáz van a költségvetésben....Az ilyesmit nem csípik a befektetők.... Érik a leminősítés is....
"Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter ugyanis bejelentette, hogy megemelné a banki extraprofitadót 2026-ban - erre reagálva nagy esésben van az OTP árfolyama." Nagyon remélem, hogy 2026.-ban már nem ez a barom lesz a pénzügyminiszter !! 2025.-ben miért kell rémisztgetni a befektetőket...egy idióta ötlettel!...de ettől miért kell bezuhanni egy jól menő részvénynek?
Visszakerestem, mikor realizáltál. Látod, így utólag, ha all-in dobsz mindent, most az első játszós pack meglehetne 31800-nál. Ilyenkor szokott a baj csősztül jönni. Marci pont akkor p...ázik, amikor USA lefordul, vagy a DAX is, amikor támogatniuk kellene. :D Mint amikor a 23150 dupla aljból felcsattant 27000-re, mikor dumált Trump a vámokról? 27000 előtti napon. "Relatív erős túlvettség", sok stoppal alatta, bár a story-t ismerjük. DE! (sokadjára írom), én ezeket nem kívánom, én azt kívánom, hogy tartsák meg a 31800-at. Kemény lesz, aki kicsit is hisz a 31800 törésében, 31500-nál ott áll vételen: napos boliközépnél;-).
Macus: tegnap: 10:32:
Eladtam 483 nal a pakkom harmadat . Igy marad az esetleges kitoresre is boven . 10:51: Megint adtam el kicsit , igy mar csak fele pakk van meg . Egyelore
kivarok hatha tolnak meg kicsit rajta de rsi 80 illetve nalam mar
erintjuk a hosszabb tavu trend tetejet. Innen korrekcio szokott jonni
cel a 31 k Még nem volt a bankadóról hír. 10:32-kor 32860-32880 között mozgott. 10:51-kor 32900-32920 között.
Nalam savteto volt mar , jo profitom volt , celaramat atleptuk , eladtam a pakk felet a masik fele is ment volna ha bem ilyen gyorsan esik be. Most beesett egy ezrest kicsit nagyobb korrekcio kene , szoval hezitalok a visszavetellel még
Csak a rend kedvéért, régen tettem be ezt az összehasonlítást. Deutsche Bank 12.9 Erste 12.4 KBC 12.4 Komercni 12.3 Intesa 11.4 UniCredit 10.0 PKO 9.2 Eurobank 9.0 Piraeus 8.4 OTP 8.0 PEKAO 7.5 Banca Transilvania 6.8 Alior 5.9 csak a vicc kedvéért, a Gránit 15-16 között van :)
Nem hozott jó döntést, csak 1000 ft-tal többért eladta, mint amennyiért ma akciósan visszaveheti. Persze csak azt, amit eladott. Gyakorlatilag 1000 ft-ot nyert certiben, az nem kevés, az nagyon gratis. Te is megtehetted volna: elég lett volna egy ingatlanra:D.
Hallgasd meg egy előadását, és látni fogod, hogy egy ostoba f@sz! Arról ne is beszéljünk, hogy egy " megfizetett negatív karakter" az mi is tulajdonképpen....
NM volt a MNB elnokhelyettese amikor a Matolcsy klán kitalicskázta a 5-600 milliárdot a MNB. Persze errol nem tudott semmit. Vezérunknek valaki mondja a vélt gazdasági novekedés számait már évek ota és tudja, hogy a mondott számok egy oriási hazugság. Es ez a keltgomboc feju NM. Egy hitvány kerrierista, semmi tobb.
Nem gondolom, hogy Nagy Márton az ötletgazda. Ő csak egy jól megfizetett negatív karakter. A pénzért cserébe vállalja, hogy a köznép őt dobálja sárral, de a valóságban ő nem egy hülye gyerek
OTP részvényesek ide!