Pánikban dobtam 30 alatt. Valaki irta BULL trap, 30600 visszateszt. Na nem miattuk. Hanem kb minden règiós esett 10-15 % ot (tudom lengyel adóemelès) ez pedig csinált csoda napokat 29450 ről. Csodák pedig nincsenek, csak a market maker fiúk próbálnak varázsolni. Meglátjuk. Im out. Ha innen felmegy most 32-35 akkor cumi, ha beesik 25-27 akkor okos voltam. :)
1,40 perctől érdekes, még csak 1/4 vették meg a kitűzött srv/ből. Első gondolat: ha folytatják akkor keményen meg fogja támasztani, ami azt jelenti hogy akár 32ezerig repülhet fel. Második gondolat: ha azért tartják vissza a pénzt mert vesznek egy újabb bankot, akkor 31,500 ig is repülhet. Összefoglalva: tegnap záróban zsákolni kellett volna! UI: visszavonni biztos nem fogják ez 100% nem úgy mint az opusnál, ahogy hallottam, ott lazán visszavonták a srv-t, no persze a NERes patkány heteket töltött a jachton, ahol csak a napi üzemanyag 80-90 millió forint, a kisbefektetők meg levannak tojva.
Nincs limit ez inkabb elvi dolog . Vagy tartalekolnak hogy egyszerre nagyobbat vegyenek mondjuk jelentes elott. A 10% os napi vasarlas is csak maguknak huztak meg , az egeszet elkolthetnek egy nap akár. Nyilvan esszeruen akarnak venni . Az is teny hogy el kell kolteni a penzt mert mar bejegyeztek a tőke csokkenest. Ev vegeig jo lenne 33 korul menni legalabb.
Tavaly is tőzsdén kívül vett meg ha jól tudom egy 50 mrd-s packot....biztos hogy az idén sem a tőzsdén fogja összekaparni az egészet...főleg hogy az srv akkor erősen piacbefolyásoló lenne...persze még így is az...
Nem tudom, hogy valóban van-e valami limit a vásárláshoz, mint itt tippelgettek páran, hogy csak 30k alatt vesz. Jó lenne tudni... Ha van, akkor effektíve egy 100 mrd-os (kb 3,3 millió darabos) támasz van itt. Ha nincs, az azt jelenti, hogy a hátra lévő kb 100 tőzsdei napon van kb 100 mrd vásárlóerő, és minden srv nélküli nappal egyre magasabb összeg jut egy napra. Érdekes lesz.
Ezekrol a hullamokrol hol lehet olvasni valami rovid egyszeru magyarazatot? Nem akarok konyv terjedelmu olvasmanyt, csak egy rovid tomor leirast, hogy kicsit kepben legyek a hullamokkal 🙂
OTP részvényesek ide!