nem tudom két évente kiszórnak több száz milliárdot, de sehogy sem megy a gazdaság, fura, amcsiban nincsenek ilyenek, azt se tudják ez mi, mégis ők a vezérek, valahogy nem ez a csodalámpa, mégis erőltetik évről-évre
Lehet volt eladas is, de a trend nem az, hogy kereskednek vele, hanem penzesebb kicsik felvasaroljak es tartjak. Ezert vannak kifogyva allandoan az olcsobb certik. Emiatt nem lehet certikkel kereskedni az utobbi masfel evben. Amikor lattam hogy nem birta atvinni a 31ezret, gondoltam hogy el kene adni es visszavenni lejjebb, de mit vettem volna lejjebb? Csak 105-os volt 10500ert, otod annyi darabot sem tudtam volna venni ugyanannyi penzert, igy kenytelen voltam en is tartani. A certi a "szegeny ember reszvenye" elvileg, ezert nem ertem, hogy akik 50-100 milliokkal vagy meg tobbel jatszanak, azok miert certit vesznek reszveny helyett. Illetve ertem en, csak nem orulok neki.
Nem kapkodjuk el. Most a certi torzitani fog egy darabig. Ez azert hirtelen egyszeri nagy veteli ero par oraig. . En is vettem az uj certibol mert valoszinuleg 1-2 nap es ez is sold out lesz es akkor megint 1-2 honap mig erdemi mennyiseget lehet venni. De azert eleg rizikos mert ha elfogy a veteli ero kerdes merre fog mozdulni es itt azert kozeli a kiutes.
Egyetértek. Annyi megjegyzés, hogy a 61k certi forgalomban már voltak/vannak eladások is. De a túlnyomó része vétel, és valóban ez a napi forgalom kiadós része.
Mai forgalom 3/4-et a certi vasarlasok hoztak. 90ezer db rezvenyforgalom 61ezer db uj certi. Ugy tunik mintha az uj certi vasarlasok vinnek most az arfolyamot felfele.
Az OTP Bank Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy – a Magyar Nemzeti Banktól
kapott elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedély
alapján – 2025. szeptember 3-án a Budapesti Értéktőzsdén 1.841 darab OTP
törzsrészvényt vásárolt 29.977 forint/darab átlagáron az OTP Bank, mint befektetési
szolgáltató igénybevételével.
A tranzakció nyomán az OTP Csoport tulajdonában lévő saját részvények állománya
11.547.656 darabra változott. A saját részvény állomány 4,12%.
Budapest, 2025. szeptember 4. Otp alig vesz saját részvényt legalább is a héten és ami érdekes csak 30k alatt vesz lehet ez lehet neki a limit ára. Mert mikor felment először 30k fölé az ár és oldalazott 30 31 k között akkor sem vett hanem amikor 30 alá esett.... de most a héten nem sokat volt 30 alatt ott vett is.....érdekes és érdemes ezt is figyelni
Erste netbroker pro-ban 9:00 előtt is lehetett piaci megbízást beküldeni. De nagy lutri, az első 2500 db 1261-en kelt el, a második 1361-en, a harmadik 1311-en. 9:06-tól folyik a kereskedés. (TL111)
OTP részvényesek ide!