“ Remélem a 30k megtartja.” Nagyon nem kellene neki! Vissza kellene tesztelni a 28740-et, mielőtt 31k fölé mehet. Ez lenne az egészséges. Ebben az ár tartományban ahová az otp került az 1000 forintos korrekciókat már el lehet felejteni. Az úgy 20k-ig ment, most már a minimum a 2000ft egy korrekció esetén. A 28740 nagyjából harmóniában is lenne ezzel.
Pont 1 hete shortoltam 30900-on, most visszavettem 30020-on. Remélem a 30k megtartja. Sorminta szerint az USA-nak ma emelkednie kellene ....Ne mondjon hülyeségeket TRAMPLI !
Index neres oldal …. Bizonyitek nincs igye … ha ez tobb helyrol jon majd elhiszem …. Viszont ha ez igaz en tuti nem szazok a tiszara az fix . Mindent felreteve ez kb a kozeposztaly veget jelenti hosszu idore ismet …
Kérdeznék. Kipróbáltam a certifikátos kereskedést. Vettem OTP shortot és örülök a 26%-os zöld feliratnak, de ki a francnak fogom eladni? SingleMarketen vettem, semmi forgalom nincs, szinte semmelyik terméken. Ez normális? Hogy fogok kiszállni belőle? Hogy működik ez? Köszi ha válaszoltok/tanácsokat.
.....alakul ez a szkenárió...jól mondta az AI. :)https://index.hu/belfold/2025/08/26/tisza-part-feljegyzes-brutalis-szja-emeless-atlagber-33-szalekos-adokulcs/ E-Danny után szabadon ;o) "Megmondtam, de ti nem hittétek..."
A kormány jól tudja h a növekedéshez szükség van a bankszektorra, idővel visszahozhatja a telekom adót és akár gyorséttermeket és más szektorokat is adóztathat.
A negyedik pedig az, hogy itthon is megemelik a bankadot módjuk a triplájára, aminek valljuk be egyre nő az esélye, szinte nincs pénz semmire, gyakorlatilag hitelből élünk
Három eshetőség lehetséges a lengyel Tusk-ó húzására: 1. Meginog a a bizalom a régiós bankrészvények iránt és a nagybüfik elszivárognak (innen is). Negatív 2. Aki a régiós bankot akar venni OTP-t fog, nem lengyelt. Pozitív 3. Ezt még benyelik a büfik, kisebb toporgás következik. Semleges
OTP részvényesek ide!