nem vettek ezek egy darabot se még. https://www.otpbank.hu/portal/hu/ir-sajatreszveny Hozzátenném, szerintem akkor már júniusban nem is fognak, hanem inkább július (második félév ugye). A nyári posványra tartogatják a muníciót lehet.
"Pedig ide a top10% ír, mert aki oda eljut, hogy egyéni részvényt tart (megtakarít, befektet) az már nem a társadalom alja." . Ezt komolyan gondolod? Ahhoz, hogy valaki ide írjon egy 2 perces regisztráció kell, nem OTP részvény. Erős a gyanúm, hogy a Szarosok Klubja ezeket a fórumokat is megtalálja majd.
Engem teljesen ledöbbentett, hogy bedobtam a devizahiteles sztorit, hogy a politikai logika alapján ez még lehet, hogy elő lesz véve, aminek lehet hatása az OTP-re, hogy abból milyemn primitív poltikai személyeskedés lett. Pedig ide a top10% ír, mert aki oda eljut, hogy egyéni részvényt tart (megtakarít, befektet) az már nem a társadalom alja. Nagyon szomorú.
Nem lehetne, hogy a sok politikai jellegű hozzászólást az adminok erősebben szűrjék? Jó lenne ha maradna szakmai fórumnak ez a csatorna. A gazdaságpolitika ok, mert érinti a tőzsdéket de migránsozás, acsarkodás, stb. nem ide való…
Nem lehetne, hogy a sok politikai jellegű hozzászólást az adminok erősebben szűrjék? Jó lenne ha maradna szakmai fórumnak ez a csatorna. A gazdaságpolitika ok, mert érinti a tőzsdéket de migránsozás, acsarkodás, stb. nem ide való…
Talán a mai nap nem annyira kritikus de szavazzunk (kinek kedve van) egy mai zárót! 27 000? :) Ma 27 000-en vagy felette zárunk: fel Ma 27 000 alatt zárunk: le
Ejj, Farkasfu de rég jártál erre. Nehezebb az élet nélküled. Mondjuk a rendneck trump miatt nehéz csak igazán, aki keresztbetesz a TA-nak (is)... Lehet ezért is nem írsz.
Orban az ufoktol is ved minket ? Az sincs ….. azert a fonokot kerdezd mar meg vajon hany migrancsot tartoztattak fel …. Mert szerintem kerek nulla a szam . Parhuzamosan meg jonnek indiabol pakisztan malajzia fulopszigetek …. Lassan a penzunktol is megved minket orban
OTP részvényesek ide!