Nyilván rád gondolt. Ez mikor volt? 2 éve? XD És oldalakat lehetne megtölteni az ilyen baklövéseiddel. https://ibb.co/v6JdxgRG Nem tudom mi bánt, hogy rég hiteltelen vagy, esetleg savanyú a szőlő? XD
" Ha nem vagy hülye, és ki tudod választani azt a pár embert a rengetegből, aki nem fasssággal szpemmeli szét a felületet" - ki tudtam. Ezért sem értem mit keresel itt. A problémáidat meg a képzelgéseidet ne vetítsd ki másokra, a véleményed pedig nem tény. Ennyi.
Ez élőben viccesebb lenne. Igen, matematikus vagyok. (De a 20%-ot most nem számoltam, csak érzékeltetni akartam, hogy nem egy 4-5%-os esésben kell gondolkodni egy ilyen téttel rendelkező kérdésnél.)
Egyszerű, a hazai részvények közül kizárólag az OTP-vel foglalkozok. Nagyon komoly szövegértési és értelmezési problémáid vannak. A devizahiteles ügy felmelegedésével kapcsolatban mi a kékeres bránerért posztolgatnék a MOL topikban? Másrészt kurvára le kellene szokni MINDENKINEK ebben a topikban arról, hogy személyes támadásnak minősít minden olyan véleményt, ami az ő aktuális pozíció felvételével ellentétes. Ami ebben a topicban történik "lepkefing", hogy egy naprakész kifejezéssel éljek, a világon semmilyen hatással nem lesz az OTP árfolyamának alakulására. Ha nem vagy hülye, és ki tudod választani azt a pár embert a rengetegből, aki nem fasssággal szpemmeli szét a felületet, nem kizárt, hogy a portfóliód értékére jótékony hatással lehet.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart rakd 1h-ra, csináltak egy világmegváltó zöld tetejű kalapácsot 23950-re. Nagyon enyhén emelkedő aljú 1h testek vannak. A mennyek kapujához 24000-en keresztül vezet az út, tehát az ATH-hoz. Pont a korábbi 23880-ról pattant, ahol 4-5 végpont van. Ha a hasonlóságot vesszük alapul. Az OTP-nél ilyen 26750/27350/27750/28060-nál van. Az aljakat nézve, nem a tetőket, egyértelműen a 27880 környéke játszik. Alászúrás belefér, a fölé/ezen a szinten zárás a lényeg. Lentebb szintén az aljakat vizsgálva 27100/27600 Gyakorlatilag tele van támasszal.
Majd amikor jön a zutty. Rizikósnak érzem most a napizást. Egyébként amikor 19-re beverték ott azt írtam, hogy venni és venni. Pontatlanul idéztél, Ja és bocs először 9000 -nél írtam, hogy zsákolás indul, ezeket olvastad? Tényleg vettél 9000-en?
Abban nagy összegben mernék fogadni, hogy nem fogják megsegíteni a deviza "károsultakat". Annak viszont van esélye, hogy jogszabályilag még jobban bevédik a korábbi döntéseket. És ez adu lehet később a bankokkal szemben.
Tartják a papírt egy kispapi veszi kettő az osztalék miatt, de ha kint beindul egy nagyobb lefelé menet, akkor pénteken nagy zuhé lesz, nem biztos, hogy megéri az osztalékra játszani.
Hat lehet nyerne vele kicsit , de kvazi allamcsodot hozna az intezkedes …. 2008 as valsagba meg tudjuk ki bukott bele . Utana jott 16 evnyi fidesz uralom. Szerintem ezt nem szeretne. Konnyu matek lenne kiszamolni . Tovabba mint mondtam nem tartom jogosnak se az igenyt. Mondvan mentsuk a felelotleneket ismet
OTP részvényesek ide!