Mennyi hülyeséget iratok. Több mint 70 ország jelentkezett be tárgyalni szimplán erre van a haladék! A másik kínai nép nagyon más mint a nyugati. Nem fognak kötélnek állni. Szerintem hatalmasat nőtt annak az esélye, hogy a dollár elveszíti a világ kereskedelemben vezető szerepét.
Na akkor számoljunk egy kicsit. Most nyári időszámítás van, vagyis Washington és Magyarország között 6 óra az időeltérés. Amikor nálunk reggel 9-kor elkezdődik a kereskedés Tramplinál hajnali három óra lesz. Akkor meg csak alszik már ez a barom. . Tehát a holnapi daytrade stratégia a következő: Reggel 9-kor ami TL certit találsz a piacon azt megveszed és legkésőbb 11-ig eldobod, mert akkor már Washingtonban 5 óra lesz és lehet, hogy korán kel ez a barom. :D
Szerintem sokkal durvább dolgokba vásárolt be, coinok annyira brutál zakót nem kaptak mint az rv-k. És amúgy is ő indította a lavinát és fordította vissza. Ergo bármivel/bármikkel is rommá keresték magukat (nem csak magát ez 100%).
E a narcisztikus vén majom tuti nem fogja kitölteni az elnöki ciklusát. Magától sosem adja fel,az biztos. Már a harmadij ciklusban meg "királyságában" töri a fejét! Túl sok nagykutyának tett már eddig is keresztbe. Megoldják-így vagy úgy! Ez nem simán egy narcistikus bohóc- ez egy gátlástalan pszihopata.
Nézzük a jó oldalát. :) Aki mindvégig tartotta lentről a hosszúra befektetett részvényeit, azok holnap visszakapják a leolvadt részeket? Elnézve a kinti mozgásokat, egy +10%-al ismét 25000 körül lehetünk? Szavazás: + 25000 felett lesz az árfolyam holnap, - nem közelítjük meg a 25000-t.
Jaja, sztem ez ennyire egyszerű, nem kell itt mestertervet keresni.. Vissza akarja szedni a zsét, amit elbaxott életében.. neki ennyi az elnökség, nem több. Meg kiélje a szereplési vágyát..
Na aki ezek után föl fog ülni bármelyiknek az igen nagy lúzer lesz…. Tőlem bármelyik is mind valamit egyik fülemen be a másikon ki… Akit ezek után meg tudnak szopatni az meg is érdemeli.. Egyszer volt Budán kutyavásár
Kezdem azt hinni, hogy az egészet csak azért csinálja, hogy ő meg a bennfentes haverjai milliárdokat tegyenek zsebre. Sz@rik ő Amerikára. Ez az ember csak pénz akar keresni.
Te tényleg mindent elhiszel? Na, maradt még valamennyi bux shortom fedezetként, ma akartam zárni, de nem ment le eléggé. Ezek holnap kellemetlenek lesznek (szerencsére nagyságrenddel több a longcerti). A gap up és a reggeli káosz adottnak tûnik. Egy ezer pont feletti emelkedés is beleférhet simán, hacsak reggelre nem lesz új fordulat
OTP részvényesek ide!