nekem pl nem kicsi buktát okozott ez a tetű, szétbarmolta a jó nyerő OTP pozikat, elfüstölt az egész idei nyereség, shortba ültetett (szerencsére ez nem nagy pozival), holnap meg kilő az égbe...
Szóval amíg trumpli van, sztem felejtős a tőzsdézés.. Hisz bármikor kibaxott nagy veszteségeket tud okozni bárkinek. Tehát befektetés felejtős.. Maradnak a szerencselovagok, pozíciót ezredmásodpercig tartók..
Nem, sztem simán csak arra használja fel az elnökségét (azt is megkockáztatom, számára az egész erről szól..) h bennfentes tőzsdézéssel hülyére keressék magukat... csakhogy egy gazdaságot nem lehet így működtetni, hogy egy idióta elnök beböfög valami oltári fasságot, x nap múlva visszavonja... ki fektet/ruház igy be és mibe?!
Oh Oh most látom plusz 2500 a Dodi (amcsi) , ez a fickó egy Zseni,holnap széttépnek bennünket.Térdre kényszerít mindenkit, aki nem kapitulál az rácseszik, állítólag égtek a telefonok a Fehér Házban, mindenki hívta őket, megegyezést keresve, kivéve persze Kínát, de majd ők is oda fognak kullogni. Trumpi nagy vagy!!!!!!!!
Azért nem kicsit paraszt a Trump. a 90 napos szünet nem azt jelenti hogy nincs vám. 90 napig a 10%-os vám él. És 90 nap után mi lesz? Egyáltalán miért nem lehetet elkezdeni az egyeztetést 90-180-360 napig minden országgal? Ja hogy akkor nincs szereplés meg akkor nem a nátrcisztikus emberről menne a szöveg. Meg hát egy bully hogy hagyhatná ki hogy bullyingoljon. Mert hát ehhez ért.
OTP részvényesek ide!