Pont, hogy most nem kellene pihi. Félresöpörni a hitetlen shortosokat. Csattogtassák csak a longokat! Lásd amit látni kell. 19570-et megkoccolta, de már ott van azonnal újra, újra és újra. Át kell csapatni, mint a sz@r.
https://kephost.net/p/MTUyMDk2Nw.png Természetesen korrekció volt. utolsó előtti M5 gyertya sűrűn fogja. azóta már 19440 Ennyit arról, hogy a dax "lassan mínuszban". volt egy shortom, talán 19450-19390, így is jó volt, bár a 19550-et bánom, mert írtam,h Várom a 19550-et, balfasz voltam, és előtte megnyitottam. Evvan. "azt kereskedd amit látsz," ne azt amit nem. Tartja a mondás.
Véleményem szerint a DAX most egy kicsit más tészta. Nálunk most az árazódik, hogy olcsón lehet hozzájutni a jó kilátású részvényekhez - szvsz. Nem lepődnék meg, ha ma teljesen külön utakon járnánk.
Ez egyértelmű ! Csak az még odébb lesz, addig lesz lehetőség TL ezni. Ha vége a háborúnak na az lesz érdekes.... ! Mostani értékelésen 20k év végéig. 24k jövő decemberig. Vége a háborúnak az értékeltség változhat. Kvázi pár nap alatt emelkedhetne ezreket.
ATH óta volt 40% feletti infláció, reálértéken most az ATH-hoz képest 13.000-en van a papír. Tehát a valódi ATH-hoz még kellene 40% emelkedés - én ennyit abszolut látok is a papírban a következő 18 hónapban.
Részemről 3000 db TS 58 nyitva 650-702 között. Szerintem csúnya fordulós nap lesz ebből a reggeli örömködésből, DAX lassan mínuszban, szerintem mi is megyünk még lejjebb.
Kisebb realizálási hullámkor igen.... szerintem.... de tl89 is megteszi nekem :D Eddig TL93 most már túlárazódott.... tl89 ből van vagy 1000 db most is
Igen ath felett új világ jön..... egyetértek, igazából bármi lehet. Bár most jelentősebb emelkedés RSI normalizálódása nélkül nem hiszem hogy lesz. Kell kis pihi. 200 ig lecsorgathatnák és onnan támadunk 20kt
Zsebre raktam kis uzsipénzt..... a stratégiai pakkot tartom ..... 600 körül adok el belőle és szerintem 200 körül majd veszem vissza. Majd irány 20k. De addig van még egy jelentés, lehet bedurvulunk ismét.... szóval 20k nincs messze.
Jelentésre 1100 mrd profitot fognak árazni. Eddig valami 980 at áraztak idénre. Ha esne délután pár százat (vagy holnap... ami benne van, akkor veszem vissza az eladott pakkjaimat)
OTP részvényesek ide!