"Gyönyörű" volt ez a mai nap, szépen érik megint amire várok, amit biztonsággal tudok majd lekereskedni! Pláne akkor, ha beindul a profitrealizálás és a befektetők is rájönnek arra, hogy valójában nálunk nem változott azzel semmi hogy Trump nyert. Az biztos hogy volatilis mozgásokat fog kelteni ami pl. dt-vel jól lekereskedhető! Hajrá otp! Fel, fel, fel, minél magasabbra, hogy a szokásos zuhanásod mielőbb beinduljon! Türelmesen várom!
Talan gond lehet odaat... volt szivarvanyos divat iranyzat, a lenyeg meg elsikkadt a mamorban... ezen akartak valtoztatni a szavazok. Az usa a vilag vezetoje volt, a valasztok azert szavaztak ra, mert lattak, hogy a Biden csapat politikaja az egyszeru polgarnak -a tobbsegnek- semmi jot nem hozott. A remenyre mondtak igent. Bar szerintem mar keso..
Sokaknak jo, hogy o nyert! A folenyes gyozelme engem arrol gyozott meg, hogy ebredeznek az emberek a szivarvanyos vilag bodulatabol. A kereskedesekben is izgalmak varhatoak egy ideig.
Sokaknak jo, hogy o nyert! A folenyes gyozelme engem arrol gyozott meg, hogy ebredeznek az emberek a szivarvanyos vilag bodulatabol. A kereskedesekben is izgalmak varhatoak egy ideig.
OTP részvényesek ide!