Nekem ma azt dobta ki a gép, hogy kis emelkedéssel kezdünk az első 1-2 órában, aztán visszafordul. Nagyjából 17700 körüli szintig várom fel, a következő napok pedig a 250-es szint megtámadásáról fognak szólni.
https://www.tradingview.com/x/Z8gOKegX/ Célár kész! Igaz, hogy én szelvényvágás napjára vártam, picit késett van még hova fejlődni!!!!! Fordul, esik tovább, oldalaz? Jó "spekát" mindenkinek!
Nem gondolom. Szerintem ehhez most Marcinak semmi köze nem volt. Akkor a Ricsinek meg ki kellett volna lőnie… Volt benne napon belül egy kis korrekció, erről beszéltünk is, aztán volt aki pikkpakk pénzre is váltotta, de még Ő se álmodott ekkorát… Épp most írtam Ricsi topikba, OTP-re ugyanúgy igaz szerintem! “Ez most nem a (Ricsinek), és nem is feltétlenül a BUX-nak szólt. Szerencsétlenek voltunk tegnap térben és időben… USA nyitás előtt kb. 1 órával elkezdtek mindent adni (valószínű intézményi befektetők), aztán USA nyitáskor az SP500 mellett szakadt a BUX, kapott a DAX, de még az árupiacok is, pl.: az ezüst… én vásárlásra használtam azt a másfél órát. Mivel a BUX 17:00-kor zárt, már nem érte meg az emelkedést, a gyors öntésből. Nem így más piacok, ezüstön például ma reggelre már szép profitom van. Erre számítok a BUX esetén is. Semmi nem indokolja, hogy ilyen lejtmenetbe kapcsoljunk.” -szvsz
egyáltalán nem akartam pesszimista lenni. ez a lefelé nézelődés csak az egyik scenario. soha nem tudni mikor tépik meg 1000 ponttal felfele. bármi benne van. a trendvonalazás arról szól, hogy mi foghatja meg az esést, "beszálló keresés a longhoz".
nekem is van tl91, 1745-ös átlaggal, hát nem tudom, holnap biztosan sáv alját 17450 letesztelheti de ha az alá esik, akkor azért van baj... de lehet délelőtt lesz egy kis felszúrás azért utána, macibear hogy látod? Illetve, a személyes találkozóra még van lehetőség a most lemaradtaknak?:)
Jól emlékszem erre. Kiütés után ment fel otika mint a güzü.
Törölt felhasználó2024. 05. 28. 19:04
16500 a kiütése a 91-nek, az még azért távol van. Addig lesznek még benne körök felfelé is lefelé is. Nagy gebasz csak 16600-800 körül kezdődik, ami hetes bolliközép, 20 hetes és 100 napos mozgó is. Az a legfontosabb szint. Addig még ott van a ktamas által is írt 17150-200. Hetes rsi crossolt, ha nem kapaszkodik vissza akkor rotyi. Ha 16800 leviszi, duplarotyi.
Köszönöm. Ez nem jó hir. Azt gondoltam, az erste nem ad ki certit ha esélyes hogy rövid időn belül kiütik. Ha egyszer már előfordult, máskor is előfordulha. Bár ott más volt a helyzet, mert ha jol látom 300ft-ra volt a kiütéstől a megjelenés napján, és már 2 nap mulva 12ft-ra volt a kiütéstől.
OTP részvényesek ide!