A TS59 korlátára 18 642ft. Mi van akkor, ha holnap egész nap ez alatt lesz az árfolyam, és a 17:05-ös záró pl. 18650 de a következő reggeli nyitó csak 18400 és megint egész nap 18642 alatt marad az árfolyam? Ilyenkor mi történik a ts59 certivel? Ilyenkor is kiütik, vagy a záró árfolyam nem számít ha másnap a nyitó ujra a korlát alatt van?
A 4h most így néz ki. https://kephost.net/p/MTIxMDczMg.png ezt 2 órakor rajzoltam. Nem szeretek jósolni, de általában a kitörés irányára jellemző a trend irányú elmozdulás, és láss csodát, felfele tört ki, mégha csak átmenetileg is. Persze egyikre sem fogadtam volna full kp-ben!:) 18415-öt látok 15 perc késleltetéssel. (most nem vagyok bejelentkezve) Kíváncsi leszek a végére, a végkifejletre.
Naaa :D És a hét többi napjával mi lesz? Hithű longosként az már sok mára nekem, bevallom félek a nagyobb korrekciótól. Amúgy én az előző hét pénteket képzeltem volna el ilyennek mert aznap reggel volt a felértékelés, snp dax gyereknap stb.. Na de mindegy végülis ma is szépen süt a nap.
Rendszerint az utolsó másfél órában vesznek, persze emiatt kétnaponta csak ördögszekereket fúj a szél a kereskedés első óráiban, mert nem strapálják magukat a vevők.
OTP részvényesek ide!