Amúgy Balin.... nekem nincs ám bajom azzal hogy lefelé várod. Vártam én is lefelé már , kerestem is rajta . Most is van kis biztonsági shortom. De lefelé várom e ? nem . Nincs értelme beszakadást várni. Még értékelném is a hozzászólásaid, ha lenne benne változatosság, hogy néha felfelé várod amikor felfelé megy ilyesmi. De te kivételnélkül megjelensz itt egy pár százas esésnél és elmondod hogy jön az armageddon. De ha felmegy meg lapítasz.
Az OTP trollmentes topicban is imádták egymást. Ment is az eső chartok rajzolása, meg a kamuék mutogatása. Az eredmény: 12000-17000 ft, De nem adják fel, mert persze igazuk van mindig. Így NE tözsdézz!
Még csak véletlenül sem annak a hatása, hogy ma bejelentették, hogy kivezetik a betéti kamatsapkát (ami korábban relatíve sok megtakarítást hozott a bankoknak). Ha tovább folytatod az agymenéseidet, akkor előbb-utóbb téged fognak lekötözni a sárgaházasok. Ott nem sok mindenkit zavarna a véleményed.
Törölt felhasználó2024. 03. 21. 12:39
Annak azért van egy különös bája, hogy Balin örül Hathor csártjának, amin az OTP (figyelem! meglepetés!!) éppen esésre áll... engem full arra a Mr. Bean jelenetre emlékeztet, amikor megírja a képeslapot, kimegy a lakása elé, bedobja saját magának, majd belépve meglepetten örül: képeslapot kapott! :D:D:D
Általában ti szooktátok látni a leszorítót :D Ez nem újdonság. Az a baj 10k óta látjátok. Lehet 19k a leszorító és úgy értitek hogy még esésben vagyunk :D
Akkor kezdték el nyitni a shortokat, az okozta a részvényáresést. Rakd egymás mellé a részvényállomány összetételének negyedéves (mnb-n van havi bontás is), és az árfolyam alakulását. Az első fecskék (még szingapúriak) is csak decemberben kezdték el megérteni a javuló fundamentumokat. Amúgy meg azért nem vették, mert teljesen elégedettek voltak a 25-35%-os hozamaikkal a békés, kiszámítható tengerentúlon. Pár hónapja kezdték felülsúlyozni európát és a régiós bankpapírokat. Nézd meg bármelyik európai bankpapír árfolyamát
OK, de nekem az lenne (lett volna) a logikus, ha az elmúlt hónapok emelkedése mögött is részben a shortok zárása állna. Miért nem zártak mondjuk akkor, amikor a háború után beindultak a kötelező nagy intézményi eladások? Vagy a 2023-as beszakadáskor?
Ennyivel csökkent a külföldi intézményi befektetők részvényállománya 2021 vége óta (nézd meg a részvényesi összetételt). Az első fecskék (akik és a brókerük még nyaral) már elkezdték visszavenni a poziciójukat.
Havin 5 zöld gyertya volt. Nem emelkedhet a végtelenségig, kell közben egy kis pihenő is. Még 1 hét van hátra a hónapból. Tökéletesen kiegyeznék egy olyan piros gyertyával, aminek nagy alsó kanóca lenne és az előző havin belül maradna lehetőleg kisebb forgalommal. Következő hónapban már indulnia kéne az osztalék rallynak is, így ott már mindenképp zöld gyertyát kellene látnunk és hozhatná az 5 zöld 1 piros 5 zöld 1 piros ... 5 zöld mintát :)
OTP részvényesek ide!