"Megtörténhet, hogy a 3.után annyi lesz a korrekció, hogy lejön 1000 pontot? " Meg! Az otp egészséges korrekciója trendelésben 1000 ft körül van. Ha jön valami jelentős esemény, akkor 2000-3000 vagy több. Ha megnézed az általad említett korrekciókat, akkor láthatod, hogy ott volt leminősítés, bankválság, varga beszéd. 1000-nél nagyobb korrekcióhoz hír kell, ami vagy jön majd vagy nem.
Annyi változott idő közben, hogy kiment a divatból a háború téma!😁 Mármint Otp szempontból.
Törölt felhasználó2024. 03. 13. 16:46
‘22 októberétől kezdve csinált 7600-ról 17640-et, 3 komolyabb emelkedő impulzussal, az első és második után is volt egy-egy komolyabb korrekciós szakasz. Tényleg azt hisszük, hogy a 3.után nem fog csinálni? Megtörténhet, hogy a 3.után annyi lesz a korrekció, hogy lejön 1000 pontot? A funda, a cég akkor is rendben volt. Én nem hiszem.
Hat ez nekem tul optimista szamitas , de hat elvalik hamarosan. Igazabol nekrm csak jo. Ev vegere varok 20kt ha addig csak kiulom is jol jarok. Az 20-25% profit nekrm kiszamoltam . Jobb mint a pmap :) nyilvan meg csurran cseppen majd az idokozbeni befektetesrkbol is , vagy ha ido elott jo aron eladok . Szoval ha isten is ugy akarja szep profittal zarom majd az evet :) kozben beeshet long short szb , de long certit most nem adnek el , tekintve vissza nem tudnam venni.
Gondolom azok adjak, akik már tudják, hogy nem jön a 20k. Vagy ha jön, akkor csak később, egy komolyabb zuhanás után. Addig meg oda adják "megőrzésre" a sávosan lefelé vásárlóknak, amit majd az alján "visszakérnek".
az mtelekom azóta repül, hogy Orbán Viktor kezet rántott, és eltörölte az Mtel különadóját. akkor aznap 525nél zárt, azóta meg 898. 1060 körül valószínűleg kicsit megtorpan majd, ha eléri. (még 20%) valószínűleg az OTP-nek is ez a "löket" hiányzik. Kb. feleslegesen szivatják ezzel a 200-300MRD-os tétellel, miközben csak a februári hiányadat 1700 MRD...
ha már mindenki a long... forever long. otp 1w. https://kephost.net/p/MTE1MzM2Mg.png a két vékony fekete boxban próbáltam hasonló hetes gyertyát keresni, talán hasonló.. a teljes impzulust pedig egy nagy feketével jelöltem. először az alsót rajzoltam be, utána az alsóval megegyező méretűt rajzoltam felülre, hogy érthető legyen. az első boxba rajzoltam először a kék vonalat. majd másodjára a felső fekete boxba a kéket, ahova "passzolt". jól látható,h túl gyorsan emelkedett az árfolyam, jóval fentebb került a kék vonal, ami persze lehet bíztató is, vagy ellenkezőleg...fene se tudja, nem vagyunk jósok. Tételezzük fel, hogy brutál long trend van, akkor innen hamarosan pattannia kellene. a box teteje valahol 19300-19400 -ig mutat, ideális esetben.
Muszáj a certiről beszélni mert aki nem certizik az csak ül és semmit nem keres kb..így is unalmas ez a tötymörgés..Nem csoda ha sokan átteszik telekomba
OTP részvényesek ide!