Idézlek "Mar csak 3 het aztan jelentes, " - pont 3 hete vagyunk túl az idei csúcson. Semmi ereje nincs a papírnak, kifulladt. Simán oldalazhat az adatközlésig. Adatközlés pedig nem lesz kockázat nélküli, mivel az OTP feladta pár külföldi érdekeltségét és van hazai monetáris dilemma is . OTP elzárta a további veszteséget, de egyben elvágta a bővülés lehetőségét is! Magyarul keresi a helyét az OTP. Ez nem hiszem, hogy most bizalomgerjesztő. Főleg úgy, hogy az EU pénzügyi ipara sem tud látványosan nőni. A hazai dilemma pedig az, hogy csökken az infláció tehát lazítani kellene! De se a FED se a EKB nem akar lazítani. Zsákutcát látok. Ugye az nem lehet, hogy a magyar alapkamat alacsonyabb legyen mint az amerikai vagy euró övezeti!....... Csupa bizonytalanság.... ki akarna most OTP részvényt venni? Én tartós oldalazásra számítok.
El tudom kepzelni meg mindig hogy pattan. Ha nem , na isten … veszek 16 kornyeken is certit. Igazabol nem log a ko a tl88 kornyeken szoval max kivarok. Mar csak 3 het aztan jelentes, na meg uj index indul 10 % os oti sullyal. Allam a reszvenyalapokban nagyobb reszveny sulyt akar. Es nem opust vesznek … szoval szerintem ha most lenezunk ez ilyen atmeneti valami lesz. 18 at rovid uton meg kell nezni ugyis.
Meglepően jól bírta ... 570 körül volt mielőtt záróba lekötötték .. Ricsi pluszba , Mol nullán ...Dereng valami fény az alagútba ... csak ugye péntek jön 😂
Szia Dani köszi es macinak is szeretnem kerdezni töletek vagy aki ta as hogy naposon nem lehet egy nagy hsz ? Ha lehet az is kijön 15k környekre , lehetseges szerintetek? Bar en nem igazan ertek hozzá csak tanulgatom ezert kerdezlek titeket köszi elöre is
"Egesz jol birta ma" Az OTP-t ma megmentette, hogy a piac még emésztgette az előző napok infóit és nem tudta, hogy most akkor mit is kezdjen a bankokkal. Lesz válság vagy nem lesz, kell félni tőlük, vagy nem? Ment az indexben a le és fel csapkodás, csinált egy M betűt, míg végül a tegnapi minimum alatt zárt. Ezzel az irány eldőlt. Holnaptól jöhet a bankoknál mindenütt a komolyabb öntés. Úgy látszik sajnos maci negatív forgatókönyve készül megvalósulni. OTP-ben egyelőre nyoma sincs fordulatnak, emelkedő trendvonalat tört és újabb mélyponton zárt. Ha a 450 nem tudja megtartani holnap és alatta zárunk, akkor a tl90-nek szerintem reszeltek. Azokon a területeken, amiket maci is bejelölt a rajzán, tud majd létrejönni olyan mennyiségű likviditás, amit a piac fel tud szívni és a további emelkedés hajtómotorja lehet.
OTP részvényesek ide!