1600 volt a maxos pakk, ma volt 1540 körül meg 1477 is. Úgy voltam vele 1600 fölött mehet ki én nem bánom. Én csak játszásból shortolok. Longot akarok venni, addig is kell valami móka.
Szèp jó estèt A 15 ezer óta várt nagy korrekció kicsit a nèha már az elemzők által 75%-os valószínűlsègre "jósolt" görög csődkockázathoz hasonlít.. Egyre jobban látják.. Aztán se csőd nem lett, se összeomlás. Sőt már dollárkötvènyt is bocsátottak ki, ha jól emlékszem a saját finanszírozásukra.. Sokan látták a csődöt, de nem jött.. a piac nem azt akarta. Itt sem akar jönni a nagy lejtmenet mèg.. mièrt? Írtunk róla már, gazdasági portálok is. Sőt hírek jönnek bankeladásról, 2èves csúcsokról, majd szèp számok várhatók az èves jelentéskor is pl.. Lehet Sándor a "rossz trèder", de mèg inkább a sokkal behemótabb piac is inkább szívesen látná új csúcson jelentés után már..? Hamarosan lehull a lepel erről is. Talán az elvárt éves rekord profit, illetve jövőbeli kilátások fènyèben az alapkezelők, befektetők mèg olcsónak találják.. Nem tudni. Szóval sokaknak a kivezetés, a háború bedönti, a csőd ès hasonló idebüfögèsek helyett a csődör jött meg a nagy f...a a folyamatos várakozással, károgással, illetve a majd veszek lentebb attitűddel karöltve. Viszont, egyszer igazuk lesz, akkor olvassuk is a "győzelmi" ódát, hogy itt a korrekció, mègha kisebb is, mint várták, mert időszerű. Csak épp sok profit maradt el. Ön dönt, meg a piac! Ez is varázsa a tőzsdènek, hogy bármit elvír az èter, fórum, baráti társaságbeli elmèlkedès, mint "tuti" de csupán egy dolog a mèrvadó: a profit! Egy szó, mint száz. Erős a papír🙂 R: 17.185 Jó kereskedèst!
Aki nem ismeri az előzményeket, az csak azt látja, hogy az utolsó 100 hozzászólás 25%-a arról szól, hogy ide eshet, vagy oda eshet le. Ugyan hányan nyalják be ezt a vágy vezérelt TA-t? :D
USA S&P inverz kalapács készül, ATH-ról gap-es ugrás. Nasdaq 3 rést hagyott lentebb, a maival együtt, mert még a mait sem töltötte be teljesen. 2 és 3%-nyi esésre vannak ezek a rések.
DAX megállás nélkül emelkedik. USA meg esik, pont fordítva szokott lenni. Lehet,h éjszaka rommá esi magát a DAX és réssel nyit lefele holnap. Bármit el tudok képzelni. Nvidia réstöltés után "pirosodik" tovább.
OTP részvényesek ide!