Szia. A kötési költséget 100 ezer forintokat meg nem is mondom hozzá.....1 év időt hagyok min egy részvénynek...Sok nyerőt Közben megy tovább a vonat...14720 / 14730
Igen,részben igazad van,a tőzsdézés lényege tulajdonképpen ez. De.. Vannak a spekulánsok,akik minden apró irányváltást meg akarnak fogni,(több-kevesebb-sikerrel)és vannak a befektetők,akik bíznak egy jó részvény alulértékeltségében,és nem ugrálnak ki-be belőle,hanem tartják akár 1 éves távlatban is. Pl.jelen esetben mi várható rövidtávon? Maximum visszaesik az emelkedő csatornába,és ott emelkedik tovább. Vagy visszaesés nélkül emelkedik,mégnagyobb tempóval..Nekem aztán mindegy ki hogy spekulál,de a fő trend az long az biztos.. Ha majd jövőre,amikor 20 ezer fölé megy az árfolyam,már nagyobb esély lesz a korrekciókkal játszogatni mint most...
Szia. "A német részvények alulértékeltek az amerikaiakhoz képest.." Ráadásul BRUTÁLISAN. Jól mondod. Lehet a német gazdaság most gyengélkedik főleg politikai vonalon de ez ne tévesszen meg senkit! A DAX ezért erős!! Sok nyerőt
A német részvények alulértékeltek az amerikaiakhoz képest.. Ezért nem reagálnak az amcsik korrekciós próbálkozásaira.. Ott is érdemben csak a nasdaq eseget az utóbbi 3-4 napban. Az erste által kiadott prognózis egyelőre tartja magát a DAX-nál. 16000-nél írták,hogy 16.570 körülig szabad az út felfelé,aztán várható egy kis megálló (esetlegkorrekció)de utána mehet tovább felfelé.. A tőzsde ilyen. Nem a pillanatnyi gazdasági problémákra reagál.. Az OTP-nek meg semmi köze sem USA-hoz,sem a DAX-hoz..
Szia jó reggelt. Én csak az EU pénzek miatt vagyok "gondban". Bejelentik hogy jön akkor itt kő kövön nem marad az biztos!!! Akkor belépni mikor a Shinkansen elindul nagyon nehéz. A gondolataid természetesen teljesen normálisak. Sok nyerőt
Nem kell mindenkinek hullámlovasnak lenni. Nyugodtan beteheti hosszú távra (évekre, évtizedekre) a pénzét OTP részvénybe mondjuk állampapír helyett-mellett. De az ne nézze naponta az árfolyamot ... Mondhatnám ne szóljon bele az m5-H1-D1 charton alapuló várakozás-polémia-vitákba.
Van egy kvázi szabály Mikulás idejére. Mikulás környékén mindig van egy emelkedő hullám. Ha ez Mikulás előtt indult, akkor várható, hogy 5-én lesz lokális maximuma és arról néhány napos korrekció következik ami után az emelkedés tovább folytatódik. Szóval longban ülők ne is foglalkozzanak a visszanézéssel és annak mértékével. Hullámvadászok viszont foghatnak rajta.
Senki nem vitatja a hosszú távú célokát és mennyit ér a BANK! Jó cég jó funda, 20-kra árazva, stb! Egyet elfelejtünk, vagyis senki nem számol vele kivéve, akik ta alapon is nézik! Azt, hogy mi van a 20K elött, mennyi akadály buktató irányváltás, korrekció, stb! Erről szól a ta, mert evvel, ezek részben mérhetők! Aki csak a feldobott célár elemzést, vagy Sanyi bácsi böffentését veszi figyelembe, az vakon repül és fogalma sincs a tőzsdéhez! Simán egy célár lebeg a szeme elött a nagy profit lehetőségével és csak hajkurássza, hogy fel fel! Sosem lesz bátorosága megjátszani egy korrekciót, vagy éppen egy háborús válságot, csak a szájkaratét! Tisztelet a kivételnek! Nem rólad beszélek, csak általános észrevétel volt! Szóval ne feledjük, hogy a 20k elött is van élet és "addig még 20K-t" is zsebre lehet tenni jó esetben! Nem ezért vagyunk itt? Erről szól a "játék" a lehetőség a ta-val, ameddig a vágyálmaira várnak a befektetők! Nézzük hol tartunk: OTP/m30 https://ibb.co/7rJKNtr
Ezt elfelejtettem betenni. A januári mozgás és és a tavaly novemberi valamint az idén agusztusi gyj-re való meghúzás hasonlósága. https://invst.ly/12j6dj Minő véletlenek ... vagy inkább a piaci szereplők mindig hasonlóan reagál-viselkednek?
Eladtam es a kis visszanezest varom , eddig lemegyunk szerintem veszek certit jatekra. De igazabol tartanam ezt a pakkot januarig is , de ha van egy swing amin kereshet az ember akkor miert ne :)
Rövid távon kereskedőknek - néhány száz forintos hullámokra vadászóknak érdemes figyelni akár az m5-öt. https://invst.ly/12j66v Ma a bolondok órájában jó vételi lehetőség nyílhat. Vagy nyitáskor eladási? :)
OTP részvényesek ide!