Azért ma 13700-on mindent megvettek. Záróban sem maradt bent eladási oldalon semmi. A mai piros gyertya feleakkora mint a tegnapi volt és a napi minimum is a tegnapi minimum felett alakult. Szerintem holnaptól erőteljes emelkedés várható.
Az jó lenne, mert ezen a jelentésen én is keresni akartam, egyelőre nullán eladtam a certijeim, de lehet még visszaveszem őket . És ha ránkmosolyog a forgalom akkor még lehet ez 14 k is.
Nem vitatkozni szeretnék , csupán jelzem : az általad említett cikkben nincs benne a lényeg : " A magyar vállalások teljesítéséről december 15-ig kell az Európai Bizottságnak egy jelentést készítenie a tagállamok számára, jelenleg azonban ott tartunk, hogy az elmúlt egy évben a korrupcióellenes keret kapcsán a magyar kormány semmilyen intézkedést nem jelentett be hivatalosan Brüsszelnek, még mindig ott tart a vállalások elvégzése, ahol tavaly év végén tartott. "
Ahogy nézem óráson bekerültünk boli közép alá. Ez nem jó, mert erről eddig pattantunk, most viszont ellenállás lett belőle. Ha lenne forgalom nem lenne probléma, de mivel nincs ezért az. Naposon tegnap meglátogattuk boli tetőt és ahelyett hogy megálltunk volna ott aztán ma beleoldalaztunk volna a kitágult boli krumpliba, esünk... ugye ha lenne forgalom ez se lenne probléma, de nincs forgalom.... Így rossz esetben elsőkörben pattanhatunk 13500 körüli szintről . Optimistán nézve jelentés előtt meglehetnek ezek aztán talán csütörtökön még mehetünk fel. 13650 környékén lehet visszaveszem a certiket ha lemegy addig. Igazából az egész megint lutri, lehet ralli lesz mert usa felhúz minket, de lehet esünk mert usa önt majd. 6.5 óra alatt még nincs 1 mrd forgalom. Már 5 mrd nél kéne tartani és azt mondanám ralli lesz. Alacsony forgalomban bármerre elvihetik az árfolyamot.
Végül az Erste meggyőzött, visszatértem egy időre az OTP-be egy kisebb pakkal, szinte pontosan ugyanazzal az árral, mint amennyivel kiszálltam augusztusban :D További szép napot és sok sikert minden OTP részvényesnek a pénteki jelentéshez :)
OTP részvényesek ide!