Nem mindenkitől kaptad. Azt nézem ma kettő és három között mennyi kb. negyvenezer darab cserélt gazdát és eközben esett közel 250 pontot? Ha egy átlag kisbüfinél van mondjuk 500db az 80 ember. Az semmi. Ezt még a magyar kisbüfik is meg tudják most mozgatni.
Az nem megy neki sajnos...Marad Danika, mega bólikrumplik...stb...13300nl írtam...lehetett látni beakadt.. magyarok bizonytalanok a kormny miatt amcsik meg azt látájk esik...eddig egész jól tartja magát holnap meglátjuk.. cecelégy miatt csalóka..
Semmiképpen nem lényegtelen, de bizonytalan a jövő. Most kezd leesni sokaknak, hogy a fiúk elqrták, nem kicsit, nagyon. EU pénz itt nem lesz, belátható időn belül. Az ország elszigetelődött, néhány keleti autokráciától / diktatúrától eltekintve senki nem áll szóba ezzel a brigáddal, már mutatkozni is kellemetlen velük. Amihez nyúlnak, sz@rrá válik vagy eltűnik. Az OTP pedig, sajnos maga az ország. Hiába jön a pénzek jelentős része a leányoktól, egy magyar nagybank az magyar nagybank. A jobb sorsra érdemes MOL-t is részben ez húzza lefelé. Pedig nincs sok magyar multink, meg kellene becsülni őket. Egyik cég árfolyamának se itt volna a helye… S lesz majd feljebb, aki hosszabb távban gondolkodik, szerintem jól jár.
Otp TP színtjeim. erős a 250, gyenge az 500. 650 től még nagyrészt elmegy 950-kerek ezerig. Nálam 12.500-9500 a renge amiben mozog a jelen körülmények között.
Megjegyeznem ha 12800 alatt zarnank penteken akkor a kovetkezo allomas 12600 lehet(ezt még dani irta) vagy 12180, ha az is elesne akkor talan 11500 (kozbenvan egy tl87 kiutes 12400 on es 11500 korul tl85, szoval ha kozel kerulunk egyikhez is varhato a leszuras a kiutesig)
Számomra az a fura, h akkorákat tudunk esni, mint ha vmi horror összegekről lenne szó. Több száz milliárdos - estleg még attól is nagyobb - eredményt várnak ugye erre az évre. Az újabb bankadó - v. hívjuk bhogy is - mértéke mekkora lehet max? Pár 10 milliárd? 100 alatt azért sztem. Nem kevés az sem, ezt aláírom, de arányaiban sztem nem az a kategória, ami megrengetné az OTP-t, mégis kőként hullott alá múlt7-en is, meg ugye ma is esett, még ha nem is akkorát. Vagy ez inkább szól már a kormányzati intézkedéseknek, csak az OTP-n csapódik le a legjobban?
Te, kulonben figyeled a torteneseket? Milyen kulfoldi cash omlik? Meg bondba omlott, de mar Oda se. Te valami ner es troll vagy? Bocsi a kerdesemert, de ennyire futtatni valamit. Ez mar gyanus
OTP részvényesek ide!