Ezekkel az elmézesekkel mindig az a gondom, hogy hosszútávon lehet, hogy működik, de egy olyan örült belejtésnél, mint amit Varga tett, utána meg mégsem, de lehet, hogy igen. Ilyen körülmények között nem lehet semmit se rajzolni. Nem tudom, hogy ez kinek az érdeke, de meg kell várni amíg lenyugszik a piac! Békesség mindenkinek!
Az OTP-ben sokkal gyorsabb mozgások vannak, mint az Mtelben. A két papírt ne hasonlítsuk már egymáshoz. 13 éve ülök T- ben. Mostanára kompenzált az árfolyam + osztalék. Az OTP teljesen más kaliberű és mozgó papír. Itt tudsz tételt adni-venni, likvid és volatilis papír.
részvény.. Ezek a hullámok nagyon veszélyesek, oda vissza fordul! Ha lefele indul, nem egy m5-höz mérve, akkor esélyes, hogy alsó célár! Esik mint a kő, ha a támasz elesik! Ha felfele halad, akkor meg esélyes, hogy lefordul valahonnan! A mostani állapot szerint, felső pinginél le kell fordulni, mert túladott lesz és naposon ellenállások éppen ott vannak! Az ottani lefordulás nagysága, döntő lehet a továbbiaknak! Persze már előbb is lefordulhat. Korrekció nem egynapos trend, csak nyugiba és ha kisimulna a hullámzás, akkor kell szerintem jó oldalra állni. Ez még korai szerintem, de certizhetsz tőlem :)) Két kapura kell játszani..😃🥅
Akvízició, eredmény nem feltétlenül számít a tőzsdén. Inkább pszichó. Lásd 4IG és MTEL vagy BIF és Appeninn. Ha ezen múlna akkor könnyű lenne kereskedni. :)
Certit vettel vagy siman reszvenyt ? De akkor kb ha jol ertem leginkabb kicsi csorgasra szamitunk le , akkor lehet hogy 11 ora magassagaban veszek , akkor leginkabb mar felfele indulunk , viszont addig le. Ha reggel ressel nyitunk fel az mas , akkor nem erdemes certi , mivel visszaterunk ugyis meg oda . Szeretnek venni egy jo certikort , csak nem tudom mi lehet az alj . Igazabol ha pattanunk utana le az is mindegy , de ha esunk még mint a kő akkor passz.
Hogyne. Mert az eredmények, akvizíciók semmissé lettek, igaz? Mi a tökömért ér ez a papír sokkal kevesebbet, mint három napja? Mert egy féleszű össze-vissza nyilatkozik? Szomorú az egész, amúgy. Ostoba, dilettáns emberek tönkre vernek mindent.
Mas az otp miben mas? Nezd meg milyen orszagban van az nem mindegy :) csak egy szobeszedre esik 1000pontot kb 6perc alatt a ft gyengül akkor mi van ha nem csak szobeszed van hmm elgondolkodtato:) a celar meg egy dolog azt lehet modositni :)
10 ezernel is volt srv benne voltam ragadva en is azt hittem megfgja es hiaba vettek lement 8ala szoval ebbe ne remnykedj nezd vissza en kültem hidd el nem kellemes nem fogja meg a srv :)
OTP részvényesek ide!